МВР: Мехди Мохамед Гезли НЕ Е атентаторът от Сарафово !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Мехди Мохамад Гезали е предполагаемият атентатор от Сарафово

Мнениеот rebel » 19 юли 2012 19:11

от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 19 юли 2012 19:17

Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидно :x те са най-добрата страна на ракети ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 юли 2012 19:21

rebel написа:от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?

Това ми звучи като:"А защо спряха мелодия на годината?" Има ли значение - говорим за терор. Дали срещу евреи, руснаци или американци и дали е в България или Румъния - все тая.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 19 юли 2012 19:24

russia написа:
rebel написа:от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?

Това ми звучи като:"А защо спряха мелодия на годината?" Има ли значение - говорим за терор. Дали срещу евреи, руснаци или американци и дали е в България или Румъния - все тая.

разбира се че съм против тероризма, не съм изпращял, друго имах впредвид.

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 19 юли 2012 19:25

denitko1 написа:Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидно :x те са най-добрата страна на ракети ;)

да НИ....??? ти да не си от хизбула бе?

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 юли 2012 19:27

B-1912 написа:
denitko1 написа:Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидно :x те са най-добрата страна на ракети ;)

да НИ....??? ти да не си от хизбула бе?

Па знае ли човек :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 19 юли 2012 19:35

Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 19 юли 2012 19:48

anton950 написа:Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.

Какъв самолет те гони?Атентатора е чакал пристигането на евреите до автобуса им за Слънчев бряг.Там се е присъединил към тях и е взривил бомбата.Друго е интересното-откъде е получил бомбата.Или е внесена през границата,или е направена тук.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 юли 2012 19:48

anton950 написа:Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.

Тези израелци са идвали в България, а не са отлитали, боклукът е стоял в зоната на чакащите и просто е отишъл до автобусите с пътници, които чакат отвън. Няма нищо по-елементарно от това. Сега като се замисля и на летище София съвсем спокойно може да се случи нещо подобно. И в Домодедово миналата година нещо подобно се случи, само че още в зоната на пристигащите, а не в автобусите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 19 юли 2012 19:49

Явно нищичко не си разбрал но иначе добре си си направил своя версия :mrgreen: .Камикадзето не се е качвал на самолета,влиза само в самото летище поглежда към таблото на пристигащи и заминаващи самолети и излиза на паркинга.Той е бил само в свободните зони в които не се изисква спецеален режим на проверка на багажа

Върни се в “Свободна зона”