МВР: Мехди Мохамед Гезли НЕ Е атентаторът от Сарафово !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мехди Мохамад Гезали е предполагаемият атентатор от Сарафово
от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?
Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидно
те са най-добрата страна на ракети 
rebel написа:от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?
Това ми звучи като:"А защо спряха мелодия на годината?" Има ли значение - говорим за терор. Дали срещу евреи, руснаци или американци и дали е в България или Румъния - все тая.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:rebel написа:от всички европейски държави и бивши социалистически, що ли в България гръмнаха евреите?
Това ми звучи като:"А защо спряха мелодия на годината?" Има ли значение - говорим за терор. Дали срещу евреи, руснаци или американци и дали е в България или Румъния - все тая.
разбира се че съм против тероризма, не съм изпращял, друго имах впредвид.
denitko1 написа:Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидноте са най-добрата страна на ракети
да НИ....??? ти да не си от хизбула бе?
B-1912 написа:denitko1 написа:Този е боклук голям сега по - опастното е че Израел може да ни го върнат много солидноте са най-добрата страна на ракети
да НИ....??? ти да не си от хизбула бе?
Па знае ли човек
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.
anton950 написа:Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.
Какъв самолет те гони?Атентатора е чакал пристигането на евреите до автобуса им за Слънчев бряг.Там се е присъединил към тях и е взривил бомбата.Друго е интересното-откъде е получил бомбата.Или е внесена през границата,или е направена тук.
anton950 написа:Добре много ми е интересно как тоя човек се е качил в този автобус,нали уж бил само за слизащите пътници от самолета от Тел Авив за групата от Израел.Казаха,че бил в страната от седмица някъде и изведнъж идва в Бургас и се качва на чартърен полет.Не са ли се усъмнили,че някой извън еврейската група се качва на този самолет.Вие кво мислите за тва?Как са го допуснали,без да проверят тази раница?НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВИДЕНО ОТ СЕДМИЦИ И ДОРИ МЕСЕЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК.
Тези израелци са идвали в България, а не са отлитали, боклукът е стоял в зоната на чакащите и просто е отишъл до автобусите с пътници, които чакат отвън. Няма нищо по-елементарно от това. Сега като се замисля и на летище София съвсем спокойно може да се случи нещо подобно. И в Домодедово миналата година нещо подобно се случи, само че още в зоната на пристигащите, а не в автобусите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Явно нищичко не си разбрал но иначе добре си си направил своя версия