Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Взривиха автобус с израелски туристи на летище Бургас, има ж

Мнениеот modor » 18 юли 2012 18:31

Автобус с израелски туристи е бил взривен на летище "Сарафово" в Бургас, съобщи Би Ти Ви. Летищните власти отказват коментар по случая, но от полицията в града потвърдиха за телевизията, че експлозията е станала в 17,30 часа. Кметът на Бургас Димитър Николов също потвърди взрива.

По непотвърдена информация - трима души са загинали при взрива на летището, съобщиха от МВР. Има пострадали, техният брой се преценява в момента. По непотвърдена информация в автобуса са пътували израелски туристи. По информация на очевидци, след като са кацнали, туристите са качил на автобус за Слънчев бряг.

Очевидци разказаха още, че е имало взрив в автобуса пред сектор „Пристигащи”. Пламъците са обхванали и паркиран наблизо автомобил „Опел Астра”. Няколко противопожарни автомобила и полицейски коли изпратени на аеропорта. Седем линейки са извозили ранените от мястото на инцидента.

От пресцентъра на полицията и на летището все още не дават информация.

През януари се появи информация, че израелските служби са предупредили български си колеги за готвен атентат в зимен курорт. Тогава шефът на отдела по сигурността в транспортното министерство на Израел Дани Шенар се е свързал с колеги в София и Атина и ги е помолил да повишат условията за сигурност около автобусите, които развеждат групи с израелски туристи между летищата и хотелите или почивните станции.

"Ние осъзнаваме, че автобусите са слаба точка по отношение на сигурността. Това е, защото има много добри условия за сигурност в самите летища, но извън тях вече не е така. Затова ги помолихме. Доколкото разбирам, местните служби сътрудничат с нас. Ние обаче не сме отправили нашето предупреждение към тях защото имаме каквато и да било специфична информация, нито имаме източници, които да са ни посочили, че нещо ще се случи при вас", каза тогава Шенар за Дарик.

Очаквайте подробности!
Последна промяна от modor на 18 юли 2012 18:34, променено общо 1 път.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Какво става в Бургас?

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 18:31

way написа:
way написа:Пуснаха и лента да тече по БТВ... много са зле... да спират тая сапунка че ....

Една лента и след 10 сек я няма .... кой ги направи национална телевизия тези некадърници чесно в такива ситуации спираш всякакви излъчвания и пускаш извънредни новини....

аз друго се чудя, хем я плюете , хем я гледате.аз тея педали не ги гледам от години, сигурно 7-8 вече и то заради дългия подлизурко :twisted:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 18:32

шивача написа:аз друго се чудя, хем я плюете , хем я гледате.аз тея педали не ги гледам от години, сигурно 7-8 вече и то заради дългия подлизурко :twisted:

Не ги гледам просто смених да БТВ да видя какво ще кажат да се имформирам ....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2012 18:33

crap написа:Има яко цензура по "медиите". Само тъпия Скат и Алфата споменават по нещо по-съществено на живо!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=934502

"Тъпият" СКАТ е единствената българска телевизия!
Последна промяна от Eminem на 18 юли 2012 18:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 18:33

way написа:
Червени_шампиони написа:Дано да няма загинали или пострадали българи. :!:

За теб евреит не са ли хора или какво ?викаш те да мрът а ние да сме си добре ....

ами, като се замислиш, е така, поне ще по-малка болката, нали. да не ти го сравнявам със своето и чуждото семейство, сам ще се сетиш

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 юли 2012 18:34

way написа:
Червени_шампиони написа:Дано да няма загинали или пострадали българи. :!:

За теб евреит не са ли хора или какво ?викаш те да мрът а ние да сме си добре ....

Аз съм българин, не евреин.

По TV7, казаха че засега няма информация за жертви, 20 човека са приети в болница, 3-4 са тежко пострадали с опасност за живота.
По СКАТ незнам какво гледате, аз като пуснах някаква пееше.
Последна промяна от Червени_шампиони на 18 юли 2012 18:35, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 18:35

marmi52 написа:
:o :shock: :o

Ако това е истина в България тепърва предстоят драстични събития ...
Нали не смятате, че евреите ще оставят така нещата ...?!
Огромен провал за Цв. Цв. и уж най-силния сектор "Сигурност" в управлението на ГЕРБ ...
Правителството на Бойко Борисов си заминава с "първия влак" !!!
Жертвите са евреи !!! ...
Най-тъжното е, че България отново ще влезе в световните медии с лоша новина ...
Този път нещата обаче изглеждат мнооого сериозни ! :(

Какво точно да направи Бойко ?Не може да се хване всеки терорист просто е невъзможни те в Америка и други по развити от нас страни има атентати а ти искаш тук да спрат атентатите на 100% невъзможно е просто винаги ще има атентати дали в България,Америка или някаде другаде по света не може да спреш всичко

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 18:35

way написа:
шивача написа:аз друго се чудя, хем я плюете , хем я гледате.аз тея педали не ги гледам от години, сигурно 7-8 вече и то заради дългия подлизурко :twisted:

Не ги гледам просто смених да БТВ да видя какво ще кажат да се имформирам ....

браво, хич и не ти трябва, даже и телевизия не гледам, освен някой мачове и филми

dodo7271
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот dodo7271 » 18 юли 2012 18:36

Абе какво значение има националността на загиналите - българи, евреи или руснаци? Жалко за хората. Факт е, че арабите вече пренесоха терора и в България. Никой не е застрахован, без значение от каква националност е и в кое място на света се намира.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот crap » 18 юли 2012 18:38

Канал 3 коментират.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Свободна зона”