ralka_levskarka написа:Янис Зику написа:
..ама предпочете кинтите пред това да играе редовно в Европа и да се бори винаги за първото място. (добре де, почти винаги..)
Айде бе, ама сигурен ли си? Защо ме караш да ти търся интервюто?
[offtopic]Звезда на Левски се разплака - не иска да си тръгва от "Герена"
Жоазиньо не иска в Краснодар, но Батков гледа на продажбата на може би най-конвертируемия си играч като възможност да закърпи бюджета
- Винаги говориш с много обич за България и казваш, че винаги ти е приятно, когато си тук. Какво друго освен твоята приятелка те връщат в страната ни?
- Чувствам България като мой втори дом. Бях сравнително малък, когато пристигнах от Бразилия, прекарах три години в Левски и създадох много приятелства. Освен това харесвам държавата ви, а и научих езика, заради което ми е още по-приятно да се връщам тук. И, разбира се, приятелката ми, която е българка. Тя е главната причина толкова да обичам България.
- Липсва ли ти Левски? Обичта на феновете, твоите съотборници, атмосферата в отбора...?
- Липсва ми, защото в Левски изкарах три наистина много хубави години. Феновете също ми липсват. Много ме радва тяхната обич и уважението им към мен, защото това означава, че те са оценили моята игра и това, че винаги когато изляза на терена, играя със сърцето си.
[vbox]6ce5ef70[/vbox]
Нямам какво повече да ти кажа[/offtopic]
Това потвърждава думите ми. Защо му беше да ходи в средняк на Русия, щом толкова обича отбора, феновете и се чувства добре в България? Мисля, че отговора е ясен, но всеки може би ще постъпи по този начин, ако беше на негово място..