Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Браво на Мораес

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2012 19:46

ralka_levskarka написа:
Янис Зику написа:
..ама предпочете кинтите пред това да играе редовно в Европа и да се бори винаги за първото място. (добре де, почти винаги..)

Айде бе, ама сигурен ли си? Защо ме караш да ти търся интервюто?

[offtopic]Звезда на Левски се разплака - не иска да си тръгва от "Герена"
Жоазиньо не иска в Краснодар, но Батков гледа на продажбата на може би най-конвертируемия си играч като възможност да закърпи бюджета

- Винаги говориш с много обич за България и казваш, че винаги ти е приятно, когато си тук. Какво друго освен твоята приятелка те връщат в страната ни?

- Чувствам България като мой втори дом. Бях сравнително малък, когато пристигнах от Бразилия, прекарах три години в Левски и създадох много приятелства. Освен това харесвам държавата ви, а и научих езика, заради което ми е още по-приятно да се връщам тук. И, разбира се, приятелката ми, която е българка. Тя е главната причина толкова да обичам България.

- Липсва ли ти Левски? Обичта на феновете, твоите съотборници, атмосферата в отбора...?

- Липсва ми, защото в Левски изкарах три наистина много хубави години. Феновете също ми липсват. Много ме радва тяхната обич и уважението им към мен, защото това означава, че те са оценили моята игра и това, че винаги когато изляза на терена, играя със сърцето си.

[vbox]6ce5ef70[/vbox]
Нямам какво повече да ти кажа ;)[/offtopic]

Това потвърждава думите ми. Защо му беше да ходи в средняк на Русия, щом толкова обича отбора, феновете и се чувства добре в България? Мисля, че отговора е ясен, но всеки може би ще постъпи по този начин, ако беше на негово място..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 19:53

Не мой да ревункате за Мораито,ей...
He will be BACK!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 17 юли 2012 20:04

Страхотен футболист,страхотен ЧОВЕК.
Чак ми иде свещичка да запаля,само за да може да остане поне още един сезон. :(
Каквото и да стане,желая му късмет!

cskarcheto92 [offtopic]Мислех да те давам под съд за кражба на аватар :lol: :lol: ,но като гледам на къде отиват нещата,май ще се наложи и двамата пак да ги сменяваме :lol:[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 20:10

Българският футбол се нуждае от такива футболисти и ще тръгне напред! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 17 юли 2012 20:14

***cska*** написа:Страхотен футболист,страхотен ЧОВЕК.

cskarcheto92 [offtopic]Мислех да те давам под съд за кражба на аватар :lol: :lol: ,но като гледам на къде отиват нещата,май ще се наложи и двамата пак да ги сменяваме :lol:[/offtopic]

Aaaaaaa снимката е от гугъла :lol: Само не завеждай дело, че няма да имаш шанс 8-) Ще наема eelche, че е добър адвокат :lol: Накрая ти ще дължи пари :lol:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2012 20:19

cskarcheto92 написа:

Aaaaaaa снимката е от гугъла :lol: Само не завеждай дело, че няма да имаш шанс 8-) Ще наема eelche, че е добър адвокат :lol: Накрая ти ще дължи пари :lol:

Ако ви трябва адвокат - Кашчей разбира от всичко. Той разреши случаи като този с Анисе, с Платини, сега ще ни изкарва и от ЛЕ. :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2012 20:25

Янис Зику написа:
cskarcheto92 написа:

Ако ви трябва адвокат - Кашчей разбира от всичко. Той разреши случаи като този с Анисе, с Платини, сега ще ни изкарва и от ЛЕ. :(

Зику, ще ме прощаваш, но ти си в най-ниското ниво на скалата за тъпота!

Разбирай го както искаш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 юли 2012 20:27

пичове днес металург донецк са подписали с втори нападател за няколко дена. след гаетано монакело днес е подписал и нигериеца алдулвахид афолаби. ега не се задават ако земат и мораес
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 юли 2012 20:27

Янис Зику написа:
ralka_levskarka написа:
Янис Зику написа:
..ама предпочете кинтите пред това да играе редовно в Европа и да се бори винаги за първото място. (добре де, почти винаги..)

Айде бе, ама сигурен ли си? Защо ме караш да ти търся интервюто?

[offtopic]Звезда на Левски се разплака - не иска да си тръгва от "Герена"
Жоазиньо не иска в Краснодар, но Батков гледа на продажбата на може би най-конвертируемия си играч като възможност да закърпи бюджета

- Винаги говориш с много обич за България и казваш, че винаги ти е приятно, когато си тук. Какво друго освен твоята приятелка те връщат в страната ни?

- Чувствам България като мой втори дом. Бях сравнително малък, когато пристигнах от Бразилия, прекарах три години в Левски и създадох много приятелства. Освен това харесвам държавата ви, а и научих езика, заради което ми е още по-приятно да се връщам тук. И, разбира се, приятелката ми, която е българка. Тя е главната причина толкова да обичам България.

- Липсва ли ти Левски? Обичта на феновете, твоите съотборници, атмосферата в отбора...?

- Липсва ми, защото в Левски изкарах три наистина много хубави години. Феновете също ми липсват. Много ме радва тяхната обич и уважението им към мен, защото това означава, че те са оценили моята игра и това, че винаги когато изляза на терена, играя със сърцето си.

[vbox]6ce5ef70[/vbox]
Нямам какво повече да ти кажа ;)[/offtopic]

Това потвърждава думите ми. Защо му беше да ходи в средняк на Русия, щом толкова обича отбора, феновете и се чувства добре в България? Мисля, че отговора е ясен, но всеки може би ще постъпи по този начин, ако беше на негово място..

А бе ти на т*п ли се правиш или си? Батков го натири, какво можеше да направи Жоазиньо, че не се сещам?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 20:34

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:пичове днес металург донецк са подписали с втори нападател за няколко дена. след гаетано монакело днес е подписал и нигериеца алдулвахид афолаби. ега не се задават ако земат и мораес

Значи Мораеш отива с Стяуа! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”