Мнениеот footballer » 17 юли 2012 19:56
Сега да споделя няколко думи и за Крейзи Форест.
Относно Голубович, мисля че общо взето е добър вратар,но наистина при далечни удари и статични положения е (доста ?) несигурен.
Спомням си мача в Сф с/у Славия, където получи 2 леки гола - 1 далечен удар и от статично положение след като не се беше позиционирал добре, топката удари гредата и влезе, друг такъв мач беше ако не се лъжа преди 1.5 год - гостуването на Литекс с/у Левски - тогава допусна 2 много елементарни гола и Ловеч замалко да паднат , добре че бе Нифлор накрая да изравни за 2-2....
А. Барт е доста добър защитник за нашето първенство , изпъква с 2 основни качества - много добра игра с глава (нерядко бележи и голове) и прекрасно изнасяне на топката в предни позиции. В тази връзка не съм убеден с какво Моци би могъл да е по-добър от него...?
В атака Лудогорец имат повече варианти - не знам в каква форма е М. Александров , но си мисля че Миро Иванов първо , че трудно ще издържи даже 60-70 мин , второ едва ли ще му върви много играта срещу твърда хърватска преса в средата.
Щях да забравя всъщност най-важното - Петев няма да изневери на стила си отборът му да играе комбинативно и атакуващо, което в случая е нож с две остриета..
Ммисля си , че по-добре би било да се играе на контраатака и на скорост, използвайки празни пространства при атаки на Динамо З, но той едва ли ще го направи..
Просто няма да се откаже от своите идеи и концепции, заради съперника, което пък от своя страна вещае проблеми...