II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

footballer
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот footballer » 17 юли 2012 19:06

Здравейте, това ми е първият пост тука, следя форума от известно време и днес реших да се регна
От провинцията съм и логично ? се интересувам , следя и подкрепям не-шопските отбори 8-)

Относно мача -
мисля че някой вече го написа - Бадей е продаден на Хамбургер за 4 млн евро, но фигурира в състава,
за разлика от Бекирай
вероятен състав на динамо з -
Изображение

което според техните фенове е офанзивна схема

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 17 юли 2012 19:08

D.Georgiev написа:
sneludik написа:Голям заряд ще е ,да!Отвсякъде мачкат по нас,родни и чужди,вече ми увисна носа и виждам как са ни очесали поне с 3 гола.Много се смачках хора. :shock:

Ти пък какво и къде си чел? Беше ентусиаст допреди седмица, сега какво си отчаял? С 3 гола няма да ни бият, пак ще си отпаднем най-вероятно, но има и добри новини за нас.

Я горе главата!Не са Реал Мадрид или Барселона я :!: Шансове има да бъдат отстранени хърватите не са най-голямото страшилище, а и обстановката в техния клуб не е розова не са изключени ексцесии утре от страна хърватските фенове :!: Искам да виждам позитивни българи вяраващи в успехите на нашите отбори стига с този песимизъм напред българи :!:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 юли 2012 19:11

footballer написа:Здравейте, това ми е първият пост тука, следя форума от известно време и днес реших да се регна
От провинцията съм и логично ? се интересувам , следя и подкрепям не-шопските отбори 8-)

Относно мача -
мисля че някой вече го написа - Бадей е продаден на Хамбургер за 4 млн евро, но фигурира в състава,
за разлика от Бекирай
вероятен състав на динамо з -
Изображение

което според техните фенове е офанзивна схема

Първо - добре дошъл във форума!
Ако излязат с този състав няма да е зле за нас. На мястото на Бекирай, ако започне Чоп (предполагам се чете) ще имаме известни изгоди. Той им е ново попълнение от забележете - "Хайдук". Едва ли има повече от 3-4 мача с отбора. Много ме притеснява Ибанес. По принцип им е ляв бек, но гледам го гласят за крило. Има страхотна техника, бърз е и има много тежък удар. Бадел се надявам духом да е в Германия :)

Рукавина не е някакъв извънземен футболист, така че се надявам Кайсара да има повече възможности да се включва в атака.
Последна промяна от D.Georgiev на 17 юли 2012 19:14, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 17 юли 2012 19:12

Ами то,как да си остана с оптимизма,все отнякъде изскача някой червен и се бие къф е герой и каква история има и как ние видиш ли сме японски петлета дето скачат на Кумчо Вълчо.После на всякъде по медии все това чувам,нямат шанс,нямат опит,да си наведат малко главата,какво са хвръкнали да летят с лебедите.Сега и тия,все едно Манчестър дойдоха,пфу...отивам да пия една бира и да помисля,аз ли съм наопаки или другите,дето все казват,че сме вече загубили.
Айде наздраве,и поне с еуфорията ще си остана! :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 юли 2012 19:21

Междудругото, ако излязат с този състав, забележете къде ни е шансът:

Келава - 24 г.
Върсалко - 20 г.
Тонел - 32 г.
Вида - 23 г.
Пиварич - 23 г.
Ковачич - 20 г.
Бадел - 23 г.
Рукавина - 26 г.
Самир - 25 г.
Ибанес - 24 г.
Чоп - 22.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 юли 2012 19:21

Имам един въпрос, на който не мога да си намеря отговор от доста време и се надявам ако знаете да ми кажете. Така ако Лудогорец отстрани Динамо ще вземе ли коефициента им за следващия квалификационен кръг и плейофа :? :?:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 юли 2012 19:25

j0rka7aa написа:Имам един въпрос, на който не мога да си намеря отговор от доста време и се надявам ако знаете да ми кажете. Така ако Лудогорец отстрани Динамо ще вземе ли коефициента им за следващия квалификационен кръг и плейофа :? :?:

За плейофа мисля, че не, но схемата на турнира за следващия кръг е такава, че в групата на поставените отбори отива победителят от този мач. Тоест не е точно "кражба" на коефициент, а по скоро евентуално заемане на тяхното място.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 юли 2012 19:28

D.Georgiev написа:
j0rka7aa написа:Имам един въпрос, на който не мога да си намеря отговор от доста време и се надявам ако знаете да ми кажете. Така ако Лудогорец отстрани Динамо ще вземе ли коефициента им за следващия квалификационен кръг и плейофа :? :?:

За плейофа мисля, че не, но схемата на турнира за следващия кръг е такава, че в групата на поставените отбори отива победителят от този мач. Тоест не е точно "кражба" на коефициент, а по скоро евентуално заемане на тяхното място.

Което значи, че Лудогорец ако отстранят Динамо ще се паднат с може би по-лек съперник и ще продължат за плейофа, което значи, че дори и да не успеят да влязат в ШЛ ще се класират за ЛЕ. УСПЕХ ! :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 юли 2012 19:30

j0rka7aa написа:Което значи, че Лудогорец ако отстранят Динамо ще се паднат с може би по-лек съперник и ще продължат за плейофа, което значи, че дори и да не успеят да влязат в ШЛ ще се класират за ЛЕ. УСПЕХ ! :)

Със сигурност по-лек съперник, отколкото ако бяхме непоставени, но не ми се мисли за там, утре имаме мач и по-далеч от него не искам да отивам:) Поздрави!

footballer
Контакти:

Мнениеот footballer » 17 юли 2012 19:56

Сега да споделя няколко думи и за Крейзи Форест.
Относно Голубович, мисля че общо взето е добър вратар,но наистина при далечни удари и статични положения е (доста ?) несигурен.
Спомням си мача в Сф с/у Славия, където получи 2 леки гола - 1 далечен удар и от статично положение след като не се беше позиционирал добре, топката удари гредата и влезе, друг такъв мач беше ако не се лъжа преди 1.5 год - гостуването на Литекс с/у Левски - тогава допусна 2 много елементарни гола и Ловеч замалко да паднат , добре че бе Нифлор накрая да изравни за 2-2....
А. Барт е доста добър защитник за нашето първенство , изпъква с 2 основни качества - много добра игра с глава (нерядко бележи и голове) и прекрасно изнасяне на топката в предни позиции. В тази връзка не съм убеден с какво Моци би могъл да е по-добър от него...?
В атака Лудогорец имат повече варианти - не знам в каква форма е М. Александров , но си мисля че Миро Иванов първо , че трудно ще издържи даже 60-70 мин , второ едва ли ще му върви много играта срещу твърда хърватска преса в средата.

Щях да забравя всъщност най-важното - Петев няма да изневери на стила си отборът му да играе комбинативно и атакуващо, което в случая е нож с две остриета..
Ммисля си , че по-добре би било да се играе на контраатака и на скорост, използвайки празни пространства при атаки на Динамо З, но той едва ли ще го направи..
Просто няма да се откаже от своите идеи и концепции, заради съперника, което пък от своя страна вещае проблеми...

Върни се в “Лудогорец”