Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Мнениеот thebully » 16 юли 2012 15:50

smoothc написа:Току що си харесах на Live мача Иран16-Япония16-при резултат 0-2 на полувремето,по метода на "чистата математика" го забих Over 3.5-2,1 коеф.(50е)
Пр.Последни 6 мача Иран ср.бр голове-4.......Япония последни 6 мача 3,33.....Общо ср бр-3,67
Забелязох следните промени в "поведението" на Букмейкъра-От 2,2 коефициента падна на 2,1- 1,9 и изведнъж се качи(в момента) е 2,20...,а азиатският хендикап забележете(един от най-важните индикатори)-За Иран е 0.0-1,850(което за мен е достатъчен атестат,че вероятността Иран(фаворита преди началото на този мач) да отбележи е над 75%),което предполага и падането на 4 гол може би в последните 10-15 минути ;)

излезе ти мача честито,че и още доста време има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юли 2012 15:53

thebully написа:
smoothc написа:Току що си харесах на Live мача Иран16-Япония16-при резултат 0-2 на полувремето,по метода на "чистата математика" го забих Over 3.5-2,1 коеф.(50е)
Пр.Последни 6 мача Иран ср.бр голове-4.......Япония последни 6 мача 3,33.....Общо ср бр-3,67
Забелязох следните промени в "поведението" на Букмейкъра-От 2,2 коефициента падна на 2,1- 1,9 и изведнъж се качи(в момента) е 2,20...,а азиатският хендикап забележете(един от най-важните индикатори)-За Иран е 0.0-1,850(което за мен е достатъчен атестат,че вероятността Иран(фаворита преди началото на този мач) да отбележи е над 75%),което предполага и падането на 4 гол може би в последните 10-15 минути ;)

Благодаря ти,дори и аз неочаквах толкова бързо да излезе,но все пак важното е че интуицията ми рядко ме подвежда ;)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 15:56

Хендикап за Цска без проблем Сараево Х

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юли 2012 15:58

Thebully,приятно ми е аз съм Алекс! Ако имаш някакви въпроси или искаш просто съвет,няма никакъв проблем да ми пишеш на ЛС...

ПП:В кой сайт залагаш?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 16 юли 2012 15:59

smoothc написа:
thebully написа:

Благодаря ти,дори и аз неочаквах толкова бързо да излезе,но все пак важното е че интуицията ми рядко ме подвежда ;)

Аз преди малко ги пробвах с 10 лева ей така за шоуто над 4,5 гола,взе че излезе преди секунди, много шайби си вкараха тия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 16 юли 2012 15:59

just one is eric написа:
Iv4o88 написа:Играя предимно силните първенства както и силните отбори(в смисъл гледам от Англия да играя Юнайтед,Челси,Сити и в редки случаи Арсенал но тях не ги играя защото съм им фен и съм суеверен и ги избягвам играя ги само в краен случай).От Германия залагам на Байерн (М) от Испания на Реал и Барса.Френското първенство е идеално за хора които играят системи и търсят по-високи коефиценти защото много от мачовете им завършват Х аз лично френското първенство го избягвам.От по малките първенства може да имате доверие на Базел и на Хик Хелзинки както и на Порто и Банфика в Португалия.Общо взето имам около 10 отбора сред които си избирам кои да изиграя(пак казвам аз играя максимум два мача със поне 100лв залог и такива коефиценти 1,25-1,30 ми вършат страхотна работа)От тези 10-тина отбора за един тираж си формирам три двойки зависи кой срещу кой играе и си ги пускам.Не препоръчвам да се играе от долни дивизии въпреки че не сега сезон 2011/2012 а сезон 2010/2011 отбора на Моркамб правеше страхотни мачове у дома и доста често ми носеше печалби.Колкото до статистика гледам общо взето моментна форма това ще рече последни 5-6 мача както и домакинска и гостуваща форма( В Англия е важно да знаеш и статистика кой колко време няма победа срещу този противник защото там историята и традициите са нещо много важно).Съветвам да не се водите по даден мач само заради коефициента и да се информирате на даден отбор кой играч е в добра форма и дали ще играе в предстоящия двубой.Освен основните първенства предлагам да се играят квалификациите на евротурнирите защото има доста неравностойни отбори и трудничко стават изненади.Аз лично започнах да слагам по 100-200 лева преди 6 години Световното и от тогава си имам една стратегия за тези големи форуми по 100лв залог за победа на Германия и 100лв за победа на Испания средно от групите и двата отбора излизат минимум с две победи сега на последното европейско Германия с три Испания с две общо пет печеливши залога още до края на груповата фаза.

Мерси . Много си прав , сигурен съм че е така , но тъй като мойта банка не е толкова голяма , че да отделя 100 лв. търся други начини .
Все пак логично погледнато силни отбори и слаби има на всякаде , НО трябва да има доста време и много информация , която да се отсее. Пък и във по-малките шампионати има по-голям риск да се маниполират мачове . Общо взето най-добри попадения имах като играех срещу някой слаб отбор .
Общо взето , най-сигурна е твойта система , но трябва да се има голяма банка и да не ти пука .
Дано стигна и до нея :)

Ще ти дам един съвет.Избираш си един мач или 2 мача но да ти дават коефициент 1,5-1,6 общо двата и им слагаш 10 лева като спечелиш отдели си чистата печалба която ще е между 5-7 лева и си я сложи в някаква кутийка а с 10 лева пусни нови мачове така в началото си заделяй печалбите в някакъв предмет а към тях ако играеш в еврофутбол си слагай и губещите фишове и накрая на месеца дръпни една сметка колко пари си дал като залози и колко си спечелил.Ще видиш че ако спазваш правилата да не играеш повече от два мача и ако не ламтиш за големи коефициенти ще останеш доволен от равносметката :)

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 16 юли 2012 16:09

smoothc написа:
thebully написа:

Интуиция, а? :)
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 юли 2012 16:09

Колко ли души са изгорели, като мен - от лакомия ? Никога не добавяйте допълнителен мач и то с коеф 1,3 - 1,4 с цел да повишите коеф. Решени срещи - пускайте и не се лакомете, почти винаги последния добавен мач от лакомия пробива !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 16:14

А за лаици като мен- идеален залог в мач е познай голмайстора - има от по 25 до 56 коефициенти! На еврото един ми върза... с 9, ама с двайсет цента нема и печалба. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 16 юли 2012 16:15

dreben23 написа:Дано колегата не е някой букмейкър, за да не ви избягат паричките при него! :lol: ;) Съветите му на пръв поглед са идеални, но винаги си имайте едно наум. ;) Моят подход за отборите е почти същият и да отбележа грешката при мен е, че не избягвам Арсенал- твърде много мачове ме издъниха, но това си е моят втори отбор на сърцето, освен ако не ми изядат стотачка, не виждам проблем да си залагам на тях. :lol: Гадното при мен е, че Порто, Рома, Арсенал, Валенсия са все под някой номер в сърцето ми и си праскам залога за тях, ама нъц! Все те ме дънят... :lol:

hristo1306 написа:еее приятел ! Със стиснати кълки искаш да родиш - не става ! Отвори халката малко :mrgreen:

Прав си, ама не съм от тоя тип! :lol:[/quote
Хаха между другото съм букмейкър :lol: :lol: :lol: държа еврофутбол но не слагам и стотинка в него играя си в бет365 и в спортингбет за мен двете най-добри къщи за залагане макар че спортингбет имат малко по ниски коефициенти но пък са много бързи при тегленето на парите.Колкото до съветите ми те са си чисто и просто мой наблюдения и най-вече опит.Не задължавам никого да играе да залага някакви суми и тн.Дори ви съветвам ако сте нови в тази материя започнете с малки залози 1-2лв а не се изхвърляйте с залозите докато не си изградите някаква ясна стратегия която да следвате като мен.Дори мисля че човек за да се научи и да си вземе поука е нужно първо да позагуби малко пари макар хич да не е приятно но със сигурност ако човек е умен ще си направи нужните промени и ще си вземе поука.Успех желая на всички

Върни се в “Свободна зона”