dreben23 написа:Дано колегата не е някой букмейкър, за да не ви избягат паричките при него!

Съветите му на пръв поглед са идеални, но винаги си имайте едно наум.

Моят подход за отборите е почти същият и да отбележа грешката при мен е, че не избягвам Арсенал- твърде много мачове ме издъниха, но това си е моят втори отбор на сърцето, освен ако не ми изядат стотачка, не виждам проблем да си залагам на тях.

Гадното при мен е, че Порто, Рома, Арсенал, Валенсия са все под някой номер в сърцето ми и си праскам залога за тях, ама нъц! Все те ме дънят...

hristo1306 написа:еее приятел ! Със стиснати кълки искаш да родиш - не става ! Отвори халката малко

Прав си, ама не съм от тоя тип!

[/quote
Хаха между другото съм букмейкър

държа еврофутбол но не слагам и стотинка в него играя си в бет365 и в спортингбет за мен двете най-добри къщи за залагане макар че спортингбет имат малко по ниски коефициенти но пък са много бързи при тегленето на парите.Колкото до съветите ми те са си чисто и просто мой наблюдения и най-вече опит.Не задължавам никого да играе да залага някакви суми и тн.Дори ви съветвам ако сте нови в тази материя започнете с малки залози 1-2лв а не се изхвърляйте с залозите докато не си изградите някаква ясна стратегия която да следвате като мен.Дори мисля че човек за да се научи и да си вземе поука е нужно първо да позагуби малко пари макар хич да не е приятно но със сигурност ако човек е умен ще си направи нужните промени и ще си вземе поука.Успех желая на всички