"Червеният" клуб никога не е държал на своята школа, защото е свикнал да взима години наред под бащинските грижи на Партията готови, изградени футболисти от другите отбори, ползвайки привилегията си на "военен" клуб. Реално погледнато, единствените големи футболисти, излезли от тяхната ДЮШ, са Иван Зафиров, Емил Костадинов и Любослав Пенев.
Другарю, пак се изказваш доста неподготвен. Спри да си вреш гагата в теми за ЦСКА и си коментирай твоето измислено посред нощ от другарката Цола Драгойчева отборче. Що се отнася до юноши - за да ги имаш трябва да имаш база, а на нас ни я събориха другарю, а на вас ви я дадоха безвъзмездно. Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.
Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева
баси поредната тема. Евала бро............
а защо е в трева ? Ми защото - така!
а защо е в трева ? Ми защото - така!
Аз доколкото знам на стадионите расте трева на някой е искуствена. това е мое скромно мнение не знам какви са вашите виждания за стадион
- Captain Stottlemeyer
vili2010 написа:....Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.
Преди да ми обЕсняваш каквото и да било, най-напред се научи да пишеш грамотно, красноармеецо. Чак след това може да коментираме другите неща.

П.П. Между другото (не че това има нещо общо с темата),аз съм обличал футболен екип и съм играл футбол, още когато баща ти е ходил на детска градина.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- blue avalanche
- Контакти:
vili2010 написа:"Червеният" клуб никога не е държал на своята школа, защото е свикнал да взима години наред под бащинските грижи на Партията готови, изградени футболисти от другите отбори, ползвайки привилегията си на "военен" клуб. Реално погледнато, единствените големи футболисти, излезли от тяхната ДЮШ, са Иван Зафиров, Емил Костадинов и Любослав Пенев.
Другарю, пак се изказваш доста неподготвен. Спри да си вреш гагата в теми за ЦСКА и си коментирай твоето измислено посред нощ от другарката Цола Драгойчева отборче. Що се отнася до юноши - за да ги имаш трябва да имаш база, а на нас ни я събориха другарю, а на вас ви я дадоха безвъзмездно. Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.
Това е съставът на ЦСКА достигнал и играл ? финал за КЕШ срещу Ливърпул.
Състав на ЦСКА:Г. Велинов,Кр. Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е:
Кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и освен Р. Здравков има ли друг,роден в София?

Недей да ревункаш за "съборената школа",защото този отбор е ...откога?

Последна промяна от blue avalanche на 16 юли 2012 14:55, променено общо 1 път.
Е как какво
.
Ако не беше гл. арх. на София - г-н П.Диков в момета стадиона щеше да нещо от рода на :

Обаче арх. П.Диков е виновен да не изглежда като някоя от горните снимки !!!
А да и щеше да го е построил Майкъла !!!!

Ако не беше гл. арх. на София - г-н П.Диков в момета стадиона щеше да нещо от рода на :

Обаче арх. П.Диков е виновен да не изглежда като някоя от горните снимки !!!
А да и щеше да го е построил Майкъла !!!!

Последна промяна от Pichichi на 16 юли 2012 15:00, променено общо 3 пъти.
-
- Контакти:
Значи целта на Титаните е следната. Наред с тревата ще засадят и дървета за да се чувствате като на пикник и когато ходите на мач, да се чувствате добре сред природата. Така футболните мачове ще ви зареждат с полужителна енергия , отпочинали и заредени със сили за трудовия делник .Браво нa собствениците на ЦСКА мислят само доброто на привържениците на този голям клуб .

- Червени_шампиони
- Контакти:
Автора, ти си най-малоумния човек в тоя форум! Правиш конкуренция и на оня от Русе даже.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Елате да домакинствате на Герена.Поне да поиграете малко на европейски стадион с европейска публика 

П.П. Между другото (не че това има нещо общо с темата),аз съм обличал футболен екип и съм играл футбол, още когато баща ти е ходил на детска градина.
To затова докарахте футбола до тук.
А що се отнася до правописа - мога да те срещна на езикова култура очи в очи " специалисте".
To затова докарахте футбола до тук.
А що се отнася до правописа - мога да те срещна на езикова култура очи в очи " специалисте".