Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Re: Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева

Мнениеот vili2010 » 16 юли 2012 13:13

"Червеният" клуб никога не е държал на своята школа, защото е свикнал да взима години наред под бащинските грижи на Партията готови, изградени футболисти от другите отбори, ползвайки привилегията си на "военен" клуб. Реално погледнато, единствените големи футболисти, излезли от тяхната ДЮШ, са Иван Зафиров, Емил Костадинов и Любослав Пенев.

Другарю, пак се изказваш доста неподготвен. Спри да си вреш гагата в теми за ЦСКА и си коментирай твоето измислено посред нощ от другарката Цола Драгойчева отборче. Що се отнася до юноши - за да ги имаш трябва да имаш база, а на нас ни я събориха другарю, а на вас ви я дадоха безвъзмездно. Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 юли 2012 13:29

баси поредната тема. Евала бро............

а защо е в трева ? Ми защото - така!

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юли 2012 13:41

Аз доколкото знам на стадионите расте трева на някой е искуствена. това е мое скромно мнение не знам какви са вашите виждания за стадион

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 юли 2012 14:06

vili2010 написа:....Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.

Преди да ми обЕсняваш каквото и да било, най-напред се научи да пишеш грамотно, красноармеецо. Чак след това може да коментираме другите неща. ;)
П.П. Между другото (не че това има нещо общо с темата),аз съм обличал футболен екип и съм играл футбол, още когато баща ти е ходил на детска градина. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 14:46

vili2010 написа:"Червеният" клуб никога не е държал на своята школа, защото е свикнал да взима години наред под бащинските грижи на Партията готови, изградени футболисти от другите отбори, ползвайки привилегията си на "военен" клуб. Реално погледнато, единствените големи футболисти, излезли от тяхната ДЮШ, са Иван Зафиров, Емил Костадинов и Любослав Пенев.

Другарю, пак се изказваш доста неподготвен. Спри да си вреш гагата в теми за ЦСКА и си коментирай твоето измислено посред нощ от другарката Цола Драгойчева отборче. Що се отнася до юноши - за да ги имаш трябва да имаш база, а на нас ни я събориха другарю, а на вас ви я дадоха безвъзмездно. Какво да ти обеснявам повече, защото съм убеден , че ти даже екип да играеш футбол не си обличал.

Това е съставът на ЦСКА достигнал и играл ? финал за КЕШ срещу Ливърпул.
Състав на ЦСКА:Г. Велинов,Кр. Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е:
Кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и освен Р. Здравков има ли друг,роден в София? :oops:
Недей да ревункаш за "съборената школа",защото този отбор е ...откога?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от blue avalanche на 16 юли 2012 14:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юли 2012 14:47

Е как какво :roll: .
Ако не беше гл. арх. на София - г-н П.Диков в момета стадиона щеше да нещо от рода на :

Изображение

Изображение

Обаче арх. П.Диков е виновен да не изглежда като някоя от горните снимки !!!
А да и щеше да го е построил Майкъла !!!!

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Pichichi на 16 юли 2012 15:00, променено общо 3 пъти.

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 16 юли 2012 14:53

Значи целта на Титаните е следната. Наред с тревата ще засадят и дървета за да се чувствате като на пикник и когато ходите на мач, да се чувствате добре сред природата. Така футболните мачове ще ви зареждат с полужителна енергия , отпочинали и заредени със сили за трудовия делник .Браво нa собствениците на ЦСКА мислят само доброто на привържениците на този голям клуб . :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 юли 2012 15:07

Автора, ти си най-малоумния човек в тоя форум! Правиш конкуренция и на оня от Русе даже. :lol: :lol: :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 юли 2012 15:39

Елате да домакинствате на Герена.Поне да поиграете малко на европейски стадион с европейска публика :)

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 16 юли 2012 16:34

П.П. Между другото (не че това има нещо общо с темата),аз съм обличал футболен екип и съм играл футбол, още когато баща ти е ходил на детска градина.

To затова докарахте футбола до тук.
А що се отнася до правописа - мога да те срещна на езикова култура очи в очи " специалисте". ;)

Върни се в “ЦСКА”