5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ultrasblue
Контакти:

Re: 5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа

Мнениеот ultrasblue » 15 юли 2012 17:16

Какво значение има колко хиляди са били? Тези, който са били на мача те ще ви кажат. Какво гледате снимки, сравнявате стадион В.Левски с Б.Армия? Дали са били 5000 хиляди или 500 не е от значение.Оставете червените да си коментират това, вас какво ви интерсува?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 19:01

ultrasblue написа:Какво значение има колко хиляди са били? Тези, който са били на мача те ще ви кажат. Какво гледате снимки, сравнявате стадион В.Левски с Б.Армия? Дали са били 5000 хиляди или 500 не е от значение.Оставете червените да си коментират това, вас какво ви интерсува?

+ 1!!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 юли 2012 19:21

Още немога да ви разбера, какво ви бърка в здравето колко сме били ! Тези които сме били там, сме си направили кефа и сме се радвали , че се виждаме със други познати и то на най хубавото място за един привърженик на ЦСКА...... Аз лично като влезнах, нямаше как да виждам на терена какво става заради препълнена трибуна и нахлух на местата без седалки , а след мен ме последваха още над 200 човека, но тва е без збачение, радвам се ,че бяхме толкова много и се радвам , че ги предствяме пред публика, а не в канцеларията.

Тука ясно се вижда колко сме "малко "
[offtopic]http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=47809[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 юли 2012 21:23

Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.

Повтарям, колко бяха феновете на Левски на представянето на техния отбор? За да не почнат пак със спама за ШЛ и Шалке ще ви отговаря вместо тях НУЛА бройки.Защо ли?
Ами защото тяхното ръководство не можа да им направи контрола за да представи отбора и поради липса на събития в техния клуб ,клечат тука да дразнят.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юли 2012 22:09

onegavon написа:Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.

Повтарям, колко бяха феновете на Левски на представянето на техния отбор? За да не почнат пак със спама за ШЛ и Шалке ще ви отговаря вместо тях НУЛА бройки.Защо ли?
Ами защото тяхното ръководство не можа да им направи контрола за да представи отбора и поради липса на събития в техния клуб ,клечат тука да дразнят.

И какво като не сме направили контрола? Имахме си доста фенове на първата тренировка. И между другото през 2008 когато играхме с Вердер в контрола и представяхме отбора на Герена имаше близо 20 000 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 юли 2012 23:15

Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 юли 2012 23:52

onegavon написа:Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.

Бях ти отговорил на питането, естествено някой ми е изтрил мнението.

За съжаление ние нямаме традицията за официално представяне в началото на сезона, имахме само едно, но то пък се запомни!

В разгара на отпускарския сезон не можах да си КУПЯ билет за Б и отидох във В... ;) Смятай! ;)

Освен това си изграждаме САМИ култура да ходим на тренировки и контроли по време на подготовката! Потърси кадри от контролата с Локо София в началото на годината- колко много народ има на мача, в Подуене, февруари месец, всички правостоящи, на терен без почки никакви условия за публика ;)

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 16 юли 2012 01:34

Blue1914 написа:
onegavon написа:Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.

Бях ти отговорил на питането, естествено някой ми е изтрил мнението.

За съжаление ние нямаме традицията за официално представяне в началото на сезона, имахме само едно, но то пък се запомни!

В разгара на отпускарския сезон не можах да си КУПЯ билет за Б и отидох във В... ;) Смятай! ;)

Освен това си изграждаме САМИ култура да ходим на тренировки и контроли по време на подготовката! Потърси кадри от контролата с Локо София в началото на годината- колко много народ има на мача, в Подуене, февруари месец, всички правостоящи, на терен без почки никакви условия за публика ;)

На представянето ,зимата ,на контролата с Локо София,бяхме повече от колкото червените вчера на тяхното представяне. ;)
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 08:54

То,ако ще е като вашето "представяне"-мерси!"Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене"-жестоко!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще падна от смях!Това ли родиха великите ви вождове?
Нашите футболисти ще се представят срещу Сараево!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 16 юли 2012 09:11

blue avalanche написа:

То,ако ще е като вашето "представяне"-мерси!"Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене"-жестоко!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще падна от смях!Това ли родиха великите ви вождове?
Нашите футболисти ще се представят срещу Сараево!

Няма лошо да се представят срещу сараево, дано се представят като хората, а ти да ми говориш за "Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене", а отбора да ти е излизал с тениски " Аз мразя ЦСКА" е това му се вика НЕ МЕРСИ ............. Седи си на задника и спри да се заяждаш, защото се излагаш, навсякъде се опитваш да обърнеш темите в заяждане , как пък веднъж не помогна темата да заприлич на нещо нормално?

Армейците незнам дали помнят, представянето на Лео Лима и Соуса, тогава бяха пълни А и В и на стадиона имаше над 12 000, но нещо немога да намеря архивите или просто няма такива .....

Върни се в “ЦСКА”