5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа
Какво значение има колко хиляди са били? Тези, който са били на мача те ще ви кажат. Какво гледате снимки, сравнявате стадион В.Левски с Б.Армия? Дали са били 5000 хиляди или 500 не е от значение.Оставете червените да си коментират това, вас какво ви интерсува?
- Синьо сърце
- Контакти:
ultrasblue написа:Какво значение има колко хиляди са били? Тези, който са били на мача те ще ви кажат. Какво гледате снимки, сравнявате стадион В.Левски с Б.Армия? Дали са били 5000 хиляди или 500 не е от значение.Оставете червените да си коментират това, вас какво ви интерсува?
+ 1!!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Още немога да ви разбера, какво ви бърка в здравето колко сме били ! Тези които сме били там, сме си направили кефа и сме се радвали , че се виждаме със други познати и то на най хубавото място за един привърженик на ЦСКА...... Аз лично като влезнах, нямаше как да виждам на терена какво става заради препълнена трибуна и нахлух на местата без седалки , а след мен ме последваха още над 200 човека, но тва е без збачение, радвам се ,че бяхме толкова много и се радвам , че ги предствяме пред публика, а не в канцеларията.
Тука ясно се вижда колко сме "малко "
[offtopic]http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=47809[/offtopic]
Тука ясно се вижда колко сме "малко "
[offtopic]http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=47809[/offtopic]
Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.
Повтарям, колко бяха феновете на Левски на представянето на техния отбор? За да не почнат пак със спама за ШЛ и Шалке ще ви отговаря вместо тях НУЛА бройки.Защо ли?
Ами защото тяхното ръководство не можа да им направи контрола за да представи отбора и поради липса на събития в техния клуб ,клечат тука да дразнят.
Повтарям, колко бяха феновете на Левски на представянето на техния отбор? За да не почнат пак със спама за ШЛ и Шалке ще ви отговаря вместо тях НУЛА бройки.Защо ли?
Ами защото тяхното ръководство не можа да им направи контрола за да представи отбора и поради липса на събития в техния клуб ,клечат тука да дразнят.
onegavon написа:Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.
И какво като не сме направили контрола? Имахме си доста фенове на първата тренировка. И между другото през 2008 когато играхме с Вердер в контрола и представяхме отбора на Герена имаше близо 20 000

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.
onegavon написа:Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.
Бях ти отговорил на питането, естествено някой ми е изтрил мнението.
За съжаление ние нямаме традицията за официално представяне в началото на сезона, имахме само едно, но то пък се запомни!
В разгара на отпускарския сезон не можах да си КУПЯ билет за Б и отидох във В...

Освен това си изграждаме САМИ култура да ходим на тренировки и контроли по време на подготовката! Потърси кадри от контролата с Локо София в началото на годината- колко много народ има на мача, в Подуене, февруари месец, всички правостоящи, на терен без почки никакви условия за публика

Blue1914 написа:onegavon написа:Това е безвъзвратно отминало време, пич .Докато при нас редовно си представяме отбора.Замислете се над този факт и престанете да ни броите, колкото толкова вие и това си нямате!Ставате все по- зле, нали сега сте богати или сте много надменни, че не смятате за нужно да си направите една контрола от уважение към феновете.Това си е ваш проблем само ви го напомням.
Бях ти отговорил на питането, естествено някой ми е изтрил мнението.
За съжаление ние нямаме традицията за официално представяне в началото на сезона, имахме само едно, но то пък се запомни!
В разгара на отпускарския сезон не можах да си КУПЯ билет за Б и отидох във В...Смятай!
![]()
Освен това си изграждаме САМИ култура да ходим на тренировки и контроли по време на подготовката! Потърси кадри от контролата с Локо София в началото на годината- колко много народ има на мача, в Подуене, февруари месец, всички правостоящи, на терен без почки никакви условия за публика
На представянето ,зимата ,на контролата с Локо София,бяхме повече от колкото червените вчера на тяхното представяне.

Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.
То,ако ще е като вашето "представяне"-мерси!"Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене"-жестоко!!!

Нашите футболисти ще се представят срещу Сараево!
blue avalanche написа:onegavon написа:Някой ми е изтрил въпросът1 не знам защо.
То,ако ще е като вашето "представяне"-мерси!"Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене"-жестоко!!!![]()
![]()
Ще падна от смях!Това ли родиха великите ви вождове?
Нашите футболисти ще се представят срещу Сараево!
Няма лошо да се представят срещу сараево, дано се представят като хората, а ти да ми говориш за "Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене", а отбора да ти е излизал с тениски " Аз мразя ЦСКА" е това му се вика НЕ МЕРСИ ............. Седи си на задника и спри да се заяждаш, защото се излагаш, навсякъде се опитваш да обърнеш темите в заяждане , как пък веднъж не помогна темата да заприлич на нещо нормално?
Армейците незнам дали помнят, представянето на Лео Лима и Соуса, тогава бяха пълни А и В и на стадиона имаше над 12 000, но нещо немога да намеря архивите или просто няма такива .....