Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Casper » 14 юли 2012 21:16

sky1 написа:Каспър за какво обективно модериране казваш от хора,които призовават за унищожение на "жълтите".Това ли се нарича обективност.И то от хора поставени да следят раздел "Футбол България" :?:
ПС:Бях баннат понеже г-н Панджаров извади лъжлива статистика за юношеските формации.И аз написах,че скоро модераторите ще заметат глупостите му.Бях баннат с пречина-коментар на модераторско мнение :)

Вижте сега. Аз не мога да отговарям конкретно за всяко действие или бездействие на конкретен модератор. Така или иначе нещата са минали , а и някой от сигналите за които казвате са изтрити (т.е. няма доказателства). Нека се разберем , ако желаете така: Модератор Ботев Пд ще модерира от сега вашият форум, като аз ще му помагам когато има нужда. Дайте му за сега някакъв кредит на доверие и ще видим как ще тръгнат нещата. За сега няма да има друга намеса и ако има накакъв сериозен проблем относно "двоен аршин" или модераторски своеволия можете да ми пишете на ЛС. Така мога да взема някакви мерки. Трябва да имате в предвид, че не винаги съм на линия , но и в по-късен час да е, ще обърна внимание на всеки сигнал.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 14 юли 2012 21:21

Stealth написа:
Може ли модератор на страницата на Локомотив да призовава "локомотивци от целия свят обединявайте се срещу световното зло папагал.като се види да се унищожава на място" (Irsih staut)[/size]

Каспър ???[/size]

По-принцип и убийствата са забранени но се случват, нали! Друг е въпроса как ще се процедира спрямо това му мнение. Къде точно е това мнение?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:23

Casper написа:
sky1 написа:Каспър за какво обективно модериране казваш от хора,които призовават за унищожение на "жълтите".Това ли се нарича обективност.И то от хора поставени да следят раздел "Футбол България" :?:
ПС:Бях баннат понеже г-н Панджаров извади лъжлива статистика за юношеските формации.И аз написах,че скоро модераторите ще заметат глупостите му.Бях баннат с пречина-коментар на модераторско мнение :)

Вижте сега. Аз не мога да отговарям конкретно за всяко действие или бездействие на конкретен модератор. Така или иначе нещата са минали , а и някой от сигналите за които казвате са изтрити (т.е. няма доказателства). Нека се разберем , ако желаете така: Модератор Ботев Пд ще модерира от сега вашият форум, като аз ще му помагам когато има нужда. Дайте му за сега някакъв кредит на доверие и ще видим как ще тръгнат нещата. За сега няма да има друга намеса и ако има накакъв сериозен проблем относно "двоен аршин" или модераторски своеволия можете да ми пишете на ЛС. Така мога да взема някакви мерки. Трябва да имате в предвид, че не винаги съм на линия , но и в по-късен час да е, ще обърна внимание на всеки сигнал.

А бе пич , недей недей обещава , защото знаеш ли модераторите от Локо и Славия какво са решили в заведението на неосъществения талант на футболист Картаго ?
Лично съм виждал как ви правят и теб и пацето ''бърливи'' в заседание и не смеете да им се опънете от страх :evil:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 юли 2012 21:25

Stealth написа:
Може ли модератор на страницата на Локомотив да призовава "локомотивци от целия свят обединявайте се срещу световното зло папагал.като се види да се унищожава на място" (Irsih staut)[/size]

Каспър ???[/size]

И как точно това доказва ,че го е писал модератора . :?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 14 юли 2012 21:26

Casper написа:
Stealth написа:

Каспър ???[/size]

По-принцип и убийствата са забранени но се случват, нали! Друг е въпроса как ще се процедира спрямо това му мнение. Къде точно е това мнение?

Ето точен линк ако мислиш, че скрийншота, който качих е манипулиран по някакъв начин

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... apsed&sb=5

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:27

И защо не влезнат тея нещастници да напишат 2 реда , а изпращат теб да гасиш пожара ?

Пиши им да влезнат тук и да спорим с тях :!: :!: :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:27

Понеже и аз вече съм модератор тук, имам към вас един прост въпрос - какво всъщност питате в тая тема - какво се е случвало до сега в тоя форум или какво ще се случва? До сега харесваше ли ви форума? Ако да, защо недоволствате от досегашното му модериране? Ако не, защо сте недоволни от тази "нетипична" промяна в модерирането му? Не виждам логика да съдите бъдещето, гледайки миналото!
Какво значение има за вас кой точно е Модератор Ботев Пд? Ще си позволя да издам нещо за него, въпреки, че не трябва - човекът е от години във форума и е един от най-уважаваните и точни хора. Дайте му шанс, както и на мен - в края на краищата нали самите вие искате промяна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:28

kubik написа:
Stealth написа:

Каспър ???[/size]

И как точно това доказва ,че го е писал модератора . :?

А на теб ти казвам да не се вреш между шамарите , ще изгориш !
Последна промяна от Stealth на 14 юли 2012 21:29, променено общо 1 път.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 21:28

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... apsed&sb=5
Според мен няма значение къде е писано-тук или в друг форум.Щом ти идва на главата да го напишеш ,значи така мислиш.Ако се зачетеш ще видиш колко други глупости е написал.Според теб такъв морално деградирал (все пак призовава за унищожение) може ли да модерира форум като Гонг.И да ми говориш за обективно мнение. :!:

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 14 юли 2012 21:31

Casper написа:

А,ако не желаем Модератор Ботев Пд,имаме ли друг вариант.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Архив”