sky1 написа:Каспър за какво обективно модериране казваш от хора,които призовават за унищожение на "жълтите".Това ли се нарича обективност.И то от хора поставени да следят раздел "Футбол България"![]()
ПС:Бях баннат понеже г-н Панджаров извади лъжлива статистика за юношеските формации.И аз написах,че скоро модераторите ще заметат глупостите му.Бях баннат с пречина-коментар на модераторско мнение
Вижте сега. Аз не мога да отговарям конкретно за всяко действие или бездействие на конкретен модератор. Така или иначе нещата са минали , а и някой от сигналите за които казвате са изтрити (т.е. няма доказателства). Нека се разберем , ако желаете така: Модератор Ботев Пд ще модерира от сега вашият форум, като аз ще му помагам когато има нужда. Дайте му за сега някакъв кредит на доверие и ще видим как ще тръгнат нещата. За сега няма да има друга намеса и ако има накакъв сериозен проблем относно "двоен аршин" или модераторски своеволия можете да ми пишете на ЛС. Така мога да взема някакви мерки. Трябва да имате в предвид, че не винаги съм на линия , но и в по-късен час да е, ще обърна внимание на всеки сигнал.