Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Pichichi » 13 юли 2012 21:24

Абе ние не можем да платиме само самолетните билети на вождовете дето се изсипаха на проби !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

В крайна сметка какво стана с албанеца ???
Тоя е толкова добър че има 7 мениджъри и всичките го продават на различни отбори !!!
:lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 юли 2012 21:25

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=283411 Тоя отбор почва да ме изумява в световен мащаб!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 юли 2012 21:27

Дайте да не бъркаме журналистическите трансфери с реалните. ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 юли 2012 21:32

Синьо сърце написа:Еееее, в християнска Европа няма да стане! И католици, и протестанти, хеле пък ний не ги ебаваме тез работи! Има достатъчно места да си развяват парцалясалите голи задници, ще мине УЕФА и без тях! :)

Вашите Сюлейман и Опоку да не са чисти арийци? Що се отнася до селекцията искаш ли да я коментираме към края на август,че при нас още е " отворен процес" :) ? Иначе аз съм за идването на футболисти на проби, обаче млади от които могат да се изкарат пари. Отделно да се взимат няколко сериозни на сигурно както се казва. Черномарец от такива на проби си докарват по милион евро на сезон последните години.Спортинг и Бенфика са жив пример как само преобличат разни бразилци за по 6м. и ги засилвата на Изток с печат от клуба.Марката винаги е продавала. ЦСКА и Левски спокойно могат да го упражняват този модел, стига малко да си дигнат нивото в евротурнирите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 юли 2012 21:38

и тоя е дефанзивен халф, дано вземем още десетина на тая позиция :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юли 2012 21:41

onegavon написа:Вашите Сюлейман и Опоку да не са чисти арийци? Що се отнася до селекцията искаш ли да я коментираме към края на август,че при нас още е " отворен процес" :) ? Иначе аз съм за идването на футболисти на проби, обаче млади от които могат да се изкарат пари. Отделно да се взимат няколко сериозни на сигурно както се казва. Черномарец от такива на проби си докарват по милион евро на сезон последните години.Спортинг и Бенфика са жив пример как само преобличат разни бразилци за по 6м. и ги засилвата на Изток с печат от клуба.Марката винаги е продавала. ЦСКА и Левски спокойно могат да го упражняват този модел, стига малко да си дигнат нивото в евротурнирите.

Ако си прочел постовете ми назад( и ако не са изтрити), ще видиш, че грешиш! :) .
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 юли 2012 21:43

шивача написа:и тоя е дефанзивен халф, дано вземем още десетина на тая позиция :roll:

:lol: В труд пише, че сме картотекирали 20 играчи, включително Анисе.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юли 2012 21:46

шивача написа:и тоя е дефанзивен халф, дано вземем още десетина на тая позиция :roll:

Ми ний май сме я закъсали таз позиция, може нещо далаверка, туй-онуй...Само без негри, че сме им прехвърлили нормата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юли 2012 21:48

Синьо сърце написа:

Ми ний май сме я закъсали таз позиция, може нещо далаверка, туй-онуй...Само без негри, че сме им прехвърлили нормата!

Нещо против негрите ли имаш?Те са много по издръжливи от нашите "бели" манекенчета :) по добре негри от колкото заспали "бели" българчета

И тичат много повече
Последна промяна от way на 13 юли 2012 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 юли 2012 21:48

:lol:
Е нали ви казах че тази година ще играеме 6 - 4 - т.е. 6-ма дефанзивни халфа и 4-ма нападатели !!!
Това е система без защитници и халфове, за нея се ползват играчи които могат да играят на няколко
поста в защита , т.е. хем са защитници хем халфове , а 4-ката нападатели е новата фундаментална
постройка в атака която ще промени футбола и стила тики-така ще бъде разбит !!!!

:mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”