В крайна сметка какво стана с албанеца ???
Тоя е толкова добър че има 7 мениджъри и всичките го продават на различни отбори !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Синьо сърце написа:Еееее, в християнска Европа няма да стане! И католици, и протестанти, хеле пък ний не ги ебаваме тез работи! Има достатъчно места да си развяват парцалясалите голи задници, ще мине УЕФА и без тях!
onegavon написа:Вашите Сюлейман и Опоку да не са чисти арийци? Що се отнася до селекцията искаш ли да я коментираме към края на август,че при нас още е " отворен процес"? Иначе аз съм за идването на футболисти на проби, обаче млади от които могат да се изкарат пари. Отделно да се взимат няколко сериозни на сигурно както се казва. Черномарец от такива на проби си докарват по милион евро на сезон последните години.Спортинг и Бенфика са жив пример как само преобличат разни бразилци за по 6м. и ги засилвата на Изток с печат от клуба.Марката винаги е продавала. ЦСКА и Левски спокойно могат да го упражняват този модел, стига малко да си дигнат нивото в евротурнирите.
шивача написа:и тоя е дефанзивен халф, дано вземем още десетина на тая позиция
Синьо сърце написа:шивача написа:и тоя е дефанзивен халф, дано вземем още десетина на тая позиция
Ми ний май сме я закъсали таз позиция, може нещо далаверка, туй-онуй...Само без негри, че сме им прехвърлили нормата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта