Само ЛЕВСКИ !
"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013
Първо да отстраним Сараево. Не би трябвало да имаме проблем с оглед претенциите на Левски, но ще видим скоро. Що се касае за следващия ни евентуален съперник, има доста коварни тимове. Все пак ми се ще да е някой измежду Хайдук, Рух, Войводина или комунистчетата от Омония. Това са отбори с агитки и ще е интересно. Разбира се, и на АИК ще съм доволен...там определено ще е интересно
Само ЛЕВСКИ !
Само ЛЕВСКИ !

Не си пожелавай Войводина, че тези определено са доста силни и щом могат да си позволят футболист от ранга на Стефан Апиа, то значи, че и кинти имат, а и ваш Грийн не премина ли при тях

Да там е. Въпроса е, че ще си е балканско дерби и ще има добра атмосфера - дали ще ни отстранят или не, ще видим. Както и да е, да бием Сараево пък после ще ги мислим следващите.

PFC Litex написа:Не си пожелавай Войводина, че тези определено са доста силни и щом могат да си позволят футболист от ранга на Стефан Апиа, то значи, че и кинти имат, а и ваш Грийн не премина ли при тях
Войводина звучи много по-добре от Рапид или Омония, поне по мое скромно мнение.
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз па си пожелавам Калмар 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Аз па си пожелавам Калмар
Аз се надявам на един измежду Калмар, АИК, Олимпия (ако се класират) или ТЪРНАВА
Само Левски!
- metodito
- Контакти:
Първо да кажа, че миналата седмица сънувах пълен Герен, вечер, валеше дъжд, хората се радваха и Илиан как вдига победоносно ръце в юмруци. Знам, че в 99.99% от случаите в които сънуваме сънища за бъдещето, те са проекция на това, което искаме да се случи, а не на това, което ще се случи, но кой знае?
Та така: ако отстраним Сараево (убеден съм) кои мислите са подводните камъни, които да са новите БАТЕ и Спартак и кои бихте искали да срещнем от списъка публикуван от нашите приятели тук: http://gong.bg/view_article.php?article_id=283325
Ето и от мен.
Подводните камъни:
Млада Болеслав, Слован Братислава, Рух, Трьомсьо.
Не искам да се падат:
Млада Болеслав, Слован Братислава/Видеотон, Хайдук Сплит, Сервет Женева, Адмира Вакер, Рух, Спартак Търнава, Омония Никозия, Арсенал Киев
Добре са дошли:
Ювяскила/Зета, Войводина Нови Сад/Судува, Ренова/Гомел, Славен Копривница/ Портадаун, Олимпия Любляна/трьомсьо, Слиго Роувърс /Ирландия/, Широки Брег /Босна и Херцеговина/Сейнт Патрикс, Металург Скопие, Милзами/Молдова/Актобе, Жалгирис (на баскетбол ще ни счупят, ама на футбол...), Гандзасар/Армения/, Макаби Нетаня - КУПС Куопи, Тирана - Олезунд, АИК Стокхолм/ Хафнарфьордур, Ескишехирспор (не играе ли тук Исмаил Иса?), Осиек/ Калмар, Бней Йехуда, Интер Баку, Хорсенс, Дънди Юнайтед.
Като знам късмета на "Левски", направо виждам как се натрисаме на Слован или Сервет. Според мен, това са почти непреодолими съперници за български отбор в момента.
Та така: ако отстраним Сараево (убеден съм) кои мислите са подводните камъни, които да са новите БАТЕ и Спартак и кои бихте искали да срещнем от списъка публикуван от нашите приятели тук: http://gong.bg/view_article.php?article_id=283325
Ето и от мен.
Подводните камъни:
Млада Болеслав, Слован Братислава, Рух, Трьомсьо.
Не искам да се падат:
Млада Болеслав, Слован Братислава/Видеотон, Хайдук Сплит, Сервет Женева, Адмира Вакер, Рух, Спартак Търнава, Омония Никозия, Арсенал Киев
Добре са дошли:
Ювяскила/Зета, Войводина Нови Сад/Судува, Ренова/Гомел, Славен Копривница/ Портадаун, Олимпия Любляна/трьомсьо, Слиго Роувърс /Ирландия/, Широки Брег /Босна и Херцеговина/Сейнт Патрикс, Металург Скопие, Милзами/Молдова/Актобе, Жалгирис (на баскетбол ще ни счупят, ама на футбол...), Гандзасар/Армения/, Макаби Нетаня - КУПС Куопи, Тирана - Олезунд, АИК Стокхолм/ Хафнарфьордур, Ескишехирспор (не играе ли тук Исмаил Иса?), Осиек/ Калмар, Бней Йехуда, Интер Баку, Хорсенс, Дънди Юнайтед.
Като знам късмета на "Левски", направо виждам как се натрисаме на Слован или Сервет. Според мен, това са почти непреодолими съперници за български отбор в момента.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Значи ние ще сме първият български отбор, който ще го направи ; )
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
А дано!
Слован много обичат да правят някакви героизми. Изключително подъл съперник са, да не говорим, че тея словаци нещо не ги разбираме.
Така, както букурещкото Динамо може да бие много по-силни от "Левски", ма дойдат ли на Герена...
Слован много обичат да правят някакви героизми. Изключително подъл съперник са, да не говорим, че тея словаци нещо не ги разбираме.
Така, както букурещкото Динамо може да бие много по-силни от "Левски", ма дойдат ли на Герена...
Последна промяна от metodito на 13 юли 2012 18:18, променено общо 1 път.
Аз викам нека първо да ни минат мачовете със Сараево (поне първия мач).Миналата година така правехме сметки преди мача с Търнава за следващия кръг и помните какво стана.Иначе дано ни чакат още много жребии