Първо да кажа, че миналата седмица сънувах пълен Герен, вечер, валеше дъжд, хората се радваха и Илиан как вдига победоносно ръце в юмруци. Знам, че в 99.99% от случаите в които сънуваме сънища за бъдещето, те са проекция на това, което искаме да се случи, а не на това, което ще се случи, но кой знае?
Та така: ако отстраним Сараево (убеден съм) кои мислите са подводните камъни, които да са новите БАТЕ и Спартак и кои бихте искали да срещнем от списъка публикуван от нашите приятели тук:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=283325Ето и от мен.
Подводните камъни:
Млада Болеслав, Слован Братислава, Рух, Трьомсьо.
Не искам да се падат:
Млада Болеслав, Слован Братислава/Видеотон, Хайдук Сплит, Сервет Женева, Адмира Вакер, Рух, Спартак Търнава, Омония Никозия, Арсенал Киев
Добре са дошли:
Ювяскила/Зета, Войводина Нови Сад/Судува, Ренова/Гомел, Славен Копривница/ Портадаун, Олимпия Любляна/трьомсьо, Слиго Роувърс /Ирландия/, Широки Брег /Босна и Херцеговина/Сейнт Патрикс, Металург Скопие, Милзами/Молдова/Актобе, Жалгирис (на баскетбол ще ни счупят, ама на футбол...), Гандзасар/Армения/, Макаби Нетаня - КУПС Куопи, Тирана - Олезунд, АИК Стокхолм/ Хафнарфьордур, Ескишехирспор (не играе ли тук Исмаил Иса?), Осиек/ Калмар, Бней Йехуда, Интер Баку, Хорсенс, Дънди Юнайтед.
Като знам късмета на "Левски", направо виждам как се натрисаме на Слован или Сервет. Според мен, това са почти непреодолими съперници за български отбор в момента.