История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 20:54

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4886_n.jpg Така се вижда по-добре
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 12 юли 2012 21:07

само Стойчев разпознавам , а човека на първия ред седналите в средата ми е много познат също
忍者

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 21:14

nakamura написа:само Стойчев разпознавам , а човека на първия ред седналите в средата ми е много познат също

Е как ве.Дражо Стоянов не го ли познаваш? Ае ти кой си ве???? ДЪн си бартоломейското чудо,че нещо той ми се изгуби напоследък?!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 12 юли 2012 21:18

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
nakamura написа:само Стойчев разпознавам , а човека на първия ред седналите в средата ми е много познат също

Е как ве.Дражо Стоянов не го ли познаваш? Ае ти кой си ве???? ДЪн си бартоломейското чудо,че нещо той ми се изгуби напоследък?!

5 - я от ляво надясно не е вратар ве
忍者

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 21:24

nakamura написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

5 - я от ляво надясно не е вратар ве

Виж снимката от линка-там е по-разтеглена и се вижда повече.Най-горе вдясно!!! Кой ти говори за петия?

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 12 юли 2012 21:28

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Виж снимката от линка-там е по-разтеглена и се вижда повече.Най-горе вдясно!!! Кой ти говори за петия?

аз ве човек .. тва ти казвам.. кой е той много позанто лице ми е
忍者

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 21:35

nakamura написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Виж снимката от линка-там е по-разтеглена и се вижда повече.Най-горе вдясно!!! Кой ти говори за петия?

На мен повечето са ми познати,ама на-пуста старост :) Забравил съм имената-е доста от тях познавам....аве третия от ляво на дясно на горния ред страшно ми прилича на Георги Маджаров,а наистина нямам спомен да е играл в Нефтохимик -направо му е като двойник :)

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 12 юли 2012 21:39

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
nakamura написа:

На мен повечето са ми познати,ама на-пуста старост :) Забравил съм имената-е доста от тях познавам....аве третия от ляво на дясно на горния ред страшно ми прилича на Георги Маджаров,а наистина нямам спомен да е играл в Нефтохимик -направо му е като двойник :)

ми мяза , ма не е той щот тогава играе в Черноморец където е и играл вибаги :)
忍者

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 12 юли 2012 22:12

Първо треньорите - Ричката - Христо Димитров и Пейо Николов, четвъртия отляво надясно е малкия Маджар Никито, двамата около него също ги помня, забравих имената, този отляво май беше Георги Дамянов, вратаря е Дражо, на долния ред Митко Стойчев, Милчо Атанасов, петия е Царя, до него Николай Костов, Демирев, следващия е от юношите на Черноморец(забравих му името), силния отбор от 77 година, последния мисля Златин Костов. 3 и 4-ия на долния ред също ги помня, но не и имената. Другите не ги знам, но от 78 влязох в казармата, а от 80 до 85 година бях извън България, така че ми е простено. Всички(без Царя), които съм ги цитирал, са бивши футболисти на Черноморец.
Последна промяна от k.dimitrov на 13 юли 2012 07:54, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юли 2012 22:15

k.dimitrov написа:Първо треньорите - Ричката - Христо Димитров и Пейо Николов, третия тляво надясно е малкия Маджар Никито,

Ай ся казвай и останалите които познаваш

Върни се в “Черноморец”