Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот dreben23 » 08 юли 2012 11:06

Лошо - Удинезе отново се интересува от Мораес! :cry: Кофти! :(

[offtopic]http://www.udineseblog.it/index.php/calcio-internazionale/campionati-esteri/62126-estero-moraes-lattaccante-per-ludinese.html[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 юли 2012 11:28

Kolec написа:
dreben23 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:10 часа е а става нетърпимо

Горещо откъм новини или откъм Слънце! :lol: :lol:

Откъм новини ;) Венци и гърнето намерили вратички в договорите на Меси и Фабрегас и с тях ще запълваме дупките :mrgreen:

аз незнам адвокатите ни какво още спят :)
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 08 юли 2012 11:41, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юли 2012 11:39

Малка надежда! :) http://cska.sportal.bg/news.php?news=37 ... 17&champ=1

При успешно финализиране на трансфера халфът може да играе срещу Барселона на 11 август ... Е, това вече не го очаквах! :lol:

Всъщност липсата на Галчев се усети, не знам дали забелязахте- нямахме изобщо хъс в средата! Стойчо не знам какво ще го прави този Анисе, но определено като халф няма да се справи- почти не може да отнеме топката от противника, много брак има в неговите действия.
Последна промяна от dreben23 на 08 юли 2012 11:45, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 юли 2012 11:40

няма лошо, на боби просто му се изчерпа сиропа и му трябва промяна
п.п. той вчера не игра нали
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 08 юли 2012 12:05

вчера никой не игра :)
но Галчев май въобще не е в турция...
в Гадзета дело Спорт има само това за Мораес:
Intanto, per l’attacco si fanno anche i nomi di Moraes (Cska Sofia) e Jonathas (Brescia).
не ми се струва много сериозно... според мен за Мораес лично най-добрият вариант е да направи силен полусезон с ЦСКА и да отиде в клуб от ранга на Удинезе през зимата.
за нас като фенове най-добрият вариант ще е Титан да продадт отбора на сериозни хора с възможности, които да пооправят техните бакии, Мораес да направи силен полусезон, ЦСКА да мине през груповата фаза на ЛЕ и да води с 10 точки пред втория и на Мораес просто да не му се тръгва през зимата от кеф, че е в такъв клуб! :) размечтах се...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юли 2012 12:08

Не, води се контузен. Но май контузията е треньорска. Галчев водеше черния списък на Стойчо, но титаните се заинатиха, че не можели да пуснат национал без пари. Затова сега офертата на Динамо им идва дюшеш. Това е добре, понеже шанса на Платини да играе на при нас се увеличава значително. Доколкото четох обаче, Мишел вече има обица на ухото и чакал пари на ръка, за да подпише с ЦСКА /възможно е, май още не са му платили за предния сезон/

До колкото четох и Делев е все по-близо до ЦСКА, чакаме и аржентинеца с италиански паспорт Ди Вани и.......трансферният прозорец може да затваря

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юли 2012 12:17

dreben23 написа:Лошо - Удинезе отново се интересува от Мораес! :cry: Кофти! :(

[offtopic]http://www.udineseblog.it/index.php/calcio-internazionale/campionati-esteri/62126-estero-moraes-lattaccante-per-ludinese.html[/offtopic]

това са глупости. Единственият тим, който може да ни вземе Мораеш е Металург. Едва ли друг отбор, в края на подготовката си, би дал 1.5 или 2 мил. евро за футболист, който е водил цяла подготовка с друг отбор. За да купиш подобен футболист, трябва да си на 100% сигурен в качествата му, а при цялото ми уважение към Мораеш, той не е световно известно име, нито играе в световно известно първенство, за да е бил в полезрението на някой отбори.

Затова...........на 100% Мораеш ще играе или в ЦСКА или в Металург

ето я статията: http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Udinese/

според гуглето: там пише, че Удинезе са взели нападател, който е набор 93, като младежа трябвало да мине медицински прегледи и да подпише. Междувременно за атаката на тима се спрягали и още двама: Мораеш и футболист на Бреша

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 юли 2012 12:38

dreben23 написа:Малка надежда! :) http://cska.sportal.bg/news.php?news=37 ... 17&champ=1

При успешно финализиране на трансфера халфът може да играе срещу Барселона на 11 август ... Е, това вече не го очаквах! :lol:

Всъщност липсата на Галчев се усети, не знам дали забелязахте- нямахме изобщо хъс в средата! Стойчо не знам какво ще го прави този Анисе, но определено като халф няма да се справи- почти не може да отнеме топката от противника, много брак има в неговите действия.

По принцип и той е слаб, но в сравнение с Янчев, Дюлгеров и Стоянов е за педпочитане.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юли 2012 12:45

в официалният сайт на Металург пише, че в понеделник ще се представят и новите играчи на отбора!!! Браво, Мораеш ще изпусне това представяне

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2012 12:51

k_oleto написа:Едва ли друг отбор, в края на подготовката си, би дал 1.5 или 2 мил. евро за футболист, който е водил цяла подготовка с друг отбор.

Не съм съгласен. До края на трансферния прозорец има още 50 дни. Покупко-продажби на играчи ще има още хиляди, особено в големите първенства. Та те сега приключиха с Европейското, какъв край на подготовката говориш. Тепърва започва тяхната.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”