[offtopic]http://www.udineseblog.it/index.php/calcio-internazionale/campionati-esteri/62126-estero-moraes-lattaccante-per-ludinese.html[/offtopic]
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Лошо - Удинезе отново се интересува от Мораес!
Кофти!
[offtopic]http://www.udineseblog.it/index.php/calcio-internazionale/campionati-esteri/62126-estero-moraes-lattaccante-per-ludinese.html[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Kolec написа:dreben23 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:10 часа е а става нетърпимо
Горещо откъм новини или откъм Слънце!![]()
Откъм новиниВенци и гърнето намерили вратички в договорите на Меси и Фабрегас и с тях ще запълваме дупките
аз незнам адвокатите ни какво още спят
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 08 юли 2012 11:41, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
Малка надежда!
http://cska.sportal.bg/news.php?news=37 ... 17&champ=1
При успешно финализиране на трансфера халфът може да играе срещу Барселона на 11 август ... Е, това вече не го очаквах!
Всъщност липсата на Галчев се усети, не знам дали забелязахте- нямахме изобщо хъс в средата! Стойчо не знам какво ще го прави този Анисе, но определено като халф няма да се справи- почти не може да отнеме топката от противника, много брак има в неговите действия.
При успешно финализиране на трансфера халфът може да играе срещу Барселона на 11 август ... Е, това вече не го очаквах!
Всъщност липсата на Галчев се усети, не знам дали забелязахте- нямахме изобщо хъс в средата! Стойчо не знам какво ще го прави този Анисе, но определено като халф няма да се справи- почти не може да отнеме топката от противника, много брак има в неговите действия.
Последна промяна от dreben23 на 08 юли 2012 11:45, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
няма лошо, на боби просто му се изчерпа сиропа и му трябва промяна
п.п. той вчера не игра нали
п.п. той вчера не игра нали
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- captain_drifuss
- Контакти:
вчера никой не игра
но Галчев май въобще не е в турция...
в Гадзета дело Спорт има само това за Мораес:
Intanto, per l’attacco si fanno anche i nomi di Moraes (Cska Sofia) e Jonathas (Brescia).
не ми се струва много сериозно... според мен за Мораес лично най-добрият вариант е да направи силен полусезон с ЦСКА и да отиде в клуб от ранга на Удинезе през зимата.
за нас като фенове най-добрият вариант ще е Титан да продадт отбора на сериозни хора с възможности, които да пооправят техните бакии, Мораес да направи силен полусезон, ЦСКА да мине през груповата фаза на ЛЕ и да води с 10 точки пред втория и на Мораес просто да не му се тръгва през зимата от кеф, че е в такъв клуб!
размечтах се...
но Галчев май въобще не е в турция...
в Гадзета дело Спорт има само това за Мораес:
Intanto, per l’attacco si fanno anche i nomi di Moraes (Cska Sofia) e Jonathas (Brescia).
не ми се струва много сериозно... според мен за Мораес лично най-добрият вариант е да направи силен полусезон с ЦСКА и да отиде в клуб от ранга на Удинезе през зимата.
за нас като фенове най-добрият вариант ще е Титан да продадт отбора на сериозни хора с възможности, които да пооправят техните бакии, Мораес да направи силен полусезон, ЦСКА да мине през груповата фаза на ЛЕ и да води с 10 точки пред втория и на Мораес просто да не му се тръгва през зимата от кеф, че е в такъв клуб!
Не, води се контузен. Но май контузията е треньорска. Галчев водеше черния списък на Стойчо, но титаните се заинатиха, че не можели да пуснат национал без пари. Затова сега офертата на Динамо им идва дюшеш. Това е добре, понеже шанса на Платини да играе на при нас се увеличава значително. Доколкото четох обаче, Мишел вече има обица на ухото и чакал пари на ръка, за да подпише с ЦСКА /възможно е, май още не са му платили за предния сезон/
До колкото четох и Делев е все по-близо до ЦСКА, чакаме и аржентинеца с италиански паспорт Ди Вани и.......трансферният прозорец може да затваря
До колкото четох и Делев е все по-близо до ЦСКА, чакаме и аржентинеца с италиански паспорт Ди Вани и.......трансферният прозорец може да затваря
dreben23 написа:Лошо - Удинезе отново се интересува от Мораес!Кофти!
![]()
това са глупости. Единственият тим, който може да ни вземе Мораеш е Металург. Едва ли друг отбор, в края на подготовката си, би дал 1.5 или 2 мил. евро за футболист, който е водил цяла подготовка с друг отбор. За да купиш подобен футболист, трябва да си на 100% сигурен в качествата му, а при цялото ми уважение към Мораеш, той не е световно известно име, нито играе в световно известно първенство, за да е бил в полезрението на някой отбори.
Затова...........на 100% Мораеш ще играе или в ЦСКА или в Металург
ето я статията: http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Udinese/
според гуглето: там пише, че Удинезе са взели нападател, който е набор 93, като младежа трябвало да мине медицински прегледи и да подпише. Междувременно за атаката на тима се спрягали и още двама: Мораеш и футболист на Бреша
dreben23 написа:Малка надежда!http://cska.sportal.bg/news.php?news=37 ... 17&champ=1
По принцип и той е слаб, но в сравнение с Янчев, Дюлгеров и Стоянов е за педпочитане.
в официалният сайт на Металург пише, че в понеделник ще се представят и новите играчи на отбора!!! Браво, Мораеш ще изпусне това представяне
- mistreated
- Контакти:
k_oleto написа:Едва ли друг отбор, в края на подготовката си, би дал 1.5 или 2 мил. евро за футболист, който е водил цяла подготовка с друг отбор.
Не съм съгласен. До края на трансферния прозорец има още 50 дни. Покупко-продажби на играчи ще има още хиляди, особено в големите първенства. Та те сега приключиха с Европейското, какъв край на подготовката говориш. Тепърва започва тяхната.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...