Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?
Цачев, ще играе в Пирин, а Христов се мотае като муха без глава....браво Левски, браво незнам само как ще се извините на феновете, които бяха на стадиона, чак мен ми е жал за тях 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- blue magic
- Контакти:
Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков
ЛЕВСКИ игра добре, но като се обърне колата - пътища много! Христов е в суперслаба форма, а Еньо става, но в мачове с Ботев например. Нямаме нападател и това е проблема. А тоя път Йовов игра добре. За разлика от Сърмов, който бе трагичен. Гошо също не бе на ниво!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
според мене вече Христо Иовов не става за нищо нз защо се го пускат титуляр като испуска бати лесните положениа другото което мисла е че Гошето Христов няма място в Левски трябва да го махнат и да земат друг нападател а за Енио Крастовчев искам да ви кажа само едно пичове гледахте ли го ква трагедиа е срещу ботев бавен е неможеше да мине никои испуска да вкара гол но според мене христов и крастовчев са трагедии за новиа Ортега няма кво да кажа един от многото ни играчи зети под наем или като свободни агенти направихме добре с привличането на Саша Симионович Топчо и Бардон а в нападение според мене треа смениме сичките с нови
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Що за вратар е Петков???
DukeUnv написа:Преди няколко години си спомням как целия стадион пееше "Един е Гошо...", а сега направил няколко пропуска и го почнахте всички.. На всеки вратар се случва айде стига.. А колко мача ни е изваждал той? Всички тогава казват "ако не беше Гошо щяхме да паднем" - много бързо ги забравяте тия неща..
Така е. Просто не е във форма в момента
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
DukeUnv написа:Преди няколко години си спомням как целия стадион пееше "Един е Гошо...", а сега направил няколко пропуска и го почнахте всички.. На всеки вратар се случва айде стига.. А колко мача ни е изваждал той? Всички тогава казват "ако не беше Гошо щяхме да паднем" - много бързо ги забравяте тия неща..
Твърдо зад твоето мнение.
Иначе специално за двата мача-може би бяха едни от най-слабите в кариерата му....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Абе,от вън е много лесно да критикувате ама я се съблечете по екипче и да ви видя аз тоя да изгониме оня да изгониме и к'во,затова България още дълги години няма да има футбол,не ви е виновен само Г.Христов какво само по него хокате вижте си защитата к'во игра,и по специално прехваления ви,Рабех
.Какво,само българчетата са ви виновни ами тея чужденци к'во играят.Що игра днеска Жо,за Рабех вече казах,Д.Тасевски ви е резерва,а е национал уж нивото му страшно много пада от мач на мач,Бензукан,единствено Зе и Бардон ви беха на ниво.Стига сте викали по наште български играчи,в Европа всички негативи обират чужденците а ние в България ги пазиме да не се засегнат звездите ама на тях не им пука,защото те си зимат шапката и си тръгват ание си плюем по наште играчи.Чужденец,вижте тоя Кулибали как игра как се бори,заедно с унгареца каде ви вкара втория гол,е как да го упрекнеш такъв

- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Кой е виновен за загубата
Абе Гошовци бяха излагация, а най-добрите бяха Минев, Зе, Бензукан и Рабех до някъде.....и какво излиза, че офанзивата хич я няма....
damnedbg написа:Не мога да разбера едно... ЙОВОВ КАКВО ПРАВИ НА ТЕРЕНА?!!?!?
Връщам се от мача. Живея в Будапещ и бях с 3ма приятели. Не обичам Левски, фен съм на Ботев, но този мач си бях за вас малко или много. НО - не съм съгласен за Йовов въобще. Първото полувреме, което беше едно от най-силните за Левски в нападателен план, всяк почти топка минаваше през Йовов, той разпределяпе добре, тичапе и търсеше и прочие. На стадионът (не ти трябват камери и можеш да следиш един играч през цялото време и прочие), Йовов изглеждаше като най-добрия на терена. Второто се позагуби и наистини и изтърва едно положение, но като цяло е глупаво да се говори за Йовов, при усоляие че загубихте по две други причини - груби гршки в защита и липса на завършаващ удар.
Re: Публика-евробоец
BGarmy поне 1-2 дни недейте да ни се врете по форумите.....
Другаде е мястото да си ги мерим.....20 септември наближава!
Другаде е мястото да си ги мерим.....20 септември наближава!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ НЕ 3 ОТ ГОЛОВЕТЕ СА НЕГОВИ А ТОЧНО И 4-ТЕ ГОЛОВЕ СА НА НЕГОВАТА СЪВЕСТ.......
УВАЖАВАМ ГО МНОГО ,НО ТОИ Е ВИНОВЕН НА 90% ОТПАДАНЕТО НА ЛЕВСКИ
УВАЖАВАМ ГО МНОГО ,НО ТОИ Е ВИНОВЕН НА 90% ОТПАДАНЕТО НА ЛЕВСКИ