Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 00:51

Цачев, ще играе в Пирин, а Христов се мотае като муха без глава....браво Левски, браво незнам само как ще се извините на феновете, които бяха на стадиона, чак мен ми е жал за тях :x
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот blue magic » 26 авг 2009 00:52

ЛЕВСКИ игра добре, но като се обърне колата - пътища много! Христов е в суперслаба форма, а Еньо става, но в мачове с Ботев например. Нямаме нападател и това е проблема. А тоя път Йовов игра добре. За разлика от Сърмов, който бе трагичен. Гошо също не бе на ниво!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 авг 2009 00:52

според мене вече Христо Иовов не става за нищо нз защо се го пускат титуляр като испуска бати лесните положениа другото което мисла е че Гошето Христов няма място в Левски трябва да го махнат и да земат друг нападател а за Енио Крастовчев искам да ви кажа само едно пичове гледахте ли го ква трагедиа е срещу ботев бавен е неможеше да мине никои испуска да вкара гол но според мене христов и крастовчев са трагедии за новиа Ортега няма кво да кажа един от многото ни играчи зети под наем или като свободни агенти направихме добре с привличането на Саша Симионович Топчо и Бардон а в нападение според мене треа смениме сичките с нови
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 00:52

DukeUnv написа:Преди няколко години си спомням как целия стадион пееше "Един е Гошо...", а сега направил няколко пропуска и го почнахте всички.. На всеки вратар се случва айде стига.. А колко мача ни е изваждал той? Всички тогава казват "ако не беше Гошо щяхме да паднем" - много бързо ги забравяте тия неща..

Така е. Просто не е във форма в момента
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 26 авг 2009 00:55

DukeUnv написа:Преди няколко години си спомням как целия стадион пееше "Един е Гошо...", а сега направил няколко пропуска и го почнахте всички.. На всеки вратар се случва айде стига.. А колко мача ни е изваждал той? Всички тогава казват "ако не беше Гошо щяхме да паднем" - много бързо ги забравяте тия неща..

Твърдо зад твоето мнение.
Иначе специално за двата мача-може би бяха едни от най-слабите в кариерата му....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 26 авг 2009 00:56

Абе,от вън е много лесно да критикувате ама я се съблечете по екипче и да ви видя аз тоя да изгониме оня да изгониме и к'во,затова България още дълги години няма да има футбол,не ви е виновен само Г.Христов какво само по него хокате вижте си защитата к'во игра,и по специално прехваления ви,Рабех :!: :!: .Какво,само българчетата са ви виновни ами тея чужденци к'во играят.Що игра днеска Жо,за Рабех вече казах,Д.Тасевски ви е резерва,а е национал уж нивото му страшно много пада от мач на мач,Бензукан,единствено Зе и Бардон ви беха на ниво.Стига сте викали по наште български играчи,в Европа всички негативи обират чужденците а ние в България ги пазиме да не се засегнат звездите ама на тях не им пука,защото те си зимат шапката и си тръгват ание си плюем по наште играчи.Чужденец,вижте тоя Кулибали как игра как се бори,заедно с унгареца каде ви вкара втория гол,е как да го упрекнеш такъв :?: :?: :?: :?:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 00:56

Абе Гошовци бяха излагация, а най-добрите бяха Минев, Зе, Бензукан и Рабех до някъде.....и какво излиза, че офанзивата хич я няма....

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 26 авг 2009 00:56

damnedbg написа:Не мога да разбера едно... ЙОВОВ КАКВО ПРАВИ НА ТЕРЕНА?!!?!?

Връщам се от мача. Живея в Будапещ и бях с 3ма приятели. Не обичам Левски, фен съм на Ботев, но този мач си бях за вас малко или много. НО - не съм съгласен за Йовов въобще. Първото полувреме, което беше едно от най-силните за Левски в нападателен план, всяк почти топка минаваше през Йовов, той разпределяпе добре, тичапе и търсеше и прочие. На стадионът (не ти трябват камери и можеш да следиш един играч през цялото време и прочие), Йовов изглеждаше като най-добрия на терена. Второто се позагуби и наистини и изтърва едно положение, но като цяло е глупаво да се говори за Йовов, при усоляие че загубихте по две други причини - груби гршки в защита и липса на завършаващ удар.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Публика-евробоец

Мнениеот FC_LEVSKI » 26 авг 2009 00:58

BGarmy поне 1-2 дни недейте да ни се врете по форумите.....
Другаде е мястото да си ги мерим.....20 септември наближава!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 26 авг 2009 00:58

МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ НЕ 3 ОТ ГОЛОВЕТЕ СА НЕГОВИ А ТОЧНО И 4-ТЕ ГОЛОВЕ СА НА НЕГОВАТА СЪВЕСТ.......

УВАЖАВАМ ГО МНОГО ,НО ТОИ Е ВИНОВЕН НА 90% ОТПАДАНЕТО НА ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”