Kашчей написа:Не се лъжеш!А чете ли интервюто на Борисов и това, какъв процент отива за комисионни?Не ти ли е странно, че Стойчо все търси нещо, от което и той да намаже?Аз не вярвам той да одобри и Меси, ако няма интерес финансов от това одобрение!
А ти кой си, Кашчей? Питал съм те и преди- от кой отбор си?
Искам да те питам честно, на подфорумите на Левски и Лудогорец ходиш ли да им коментираш селекцията и треньорите или само тези на ЦСКА те интересуват? съвсем ли няма капка обективност в теб, за да признаеш най-накрая, че ЦСКА беше един от двата най-силни отбора през пролетта и заслужаваше не по-малко от Лудогрец да е шампион само и единствено заради треньорските качества на Стойчо Младенов!? съвсем ли си забравил, че Стойчо си правеше селекцията по същия начин през 2002-а и през 2007-а и резуттите бяха налице!
Ти, Кашчей, писа ли в подфорум на левски мнение по темата Базил де Карвальо и зачуди ли се къде е логиката да се взима футболист, който вече е върнат преди година и половина заради хронична травма, и който пропуска всеки втори мач през тази година и половина заради контузия!? аз знам къде е логиката- Левски са усетили, че ще загубят делото във ФИФА и ще им блокират трнсферите за дълго време и за това клякат пред играча и мениджъра му, като по този наин прекарват настоващия му отбор, на който трябваше а платят трснферна сума тогава, но не го напрвиха. Но препдолагам теб те вълнуват повече неяснотите в отношенията между ЦСКА и Черноморец, от колкото нередностите по случая с Базил, нали?
още искам да те питам- писал ли си някога във подфорума на Черноморец за десетките милиони задължения на този отбор и за странните договри, които подписват със знайнии незнайни футболисти? предполагам, че не, защото си прекалено зает да пишеп само и единствено за проблемите в ЦСКА, които дори не са толкова големи, колкот ги изкарват хора като теб.
ето и фактите:
ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, за разлика от отборите с перфектно ръководство и финанси- Литекс и Лудогорец.
Стйчо Младенов успя да вдигне един слаб отбор на ЦСКА и да го доближи на гол до титлата, оставяйки далеч зад себе си треньорски светил като БГ Капело и Херо.
Стойчо Младенов, когато е правил селекция и подготовка в ЦСКА винаги е ставал шампион убедително, поне няколко кръга преди края.
Цялата селекцията на ЦСКА (ако Ди Вани и Платини се присъединят към отбора) ще струва колкото едно единствено попълнение на Левски (поредния митичен таран)...