Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот captain_drifuss » 07 юли 2012 15:20

Kашчей написа:Не се лъжеш!А чете ли интервюто на Борисов и това, какъв процент отива за комисионни?Не ти ли е странно, че Стойчо все търси нещо, от което и той да намаже?Аз не вярвам той да одобри и Меси, ако няма интерес финансов от това одобрение!

А ти кой си, Кашчей? Питал съм те и преди- от кой отбор си?
Искам да те питам честно, на подфорумите на Левски и Лудогорец ходиш ли да им коментираш селекцията и треньорите или само тези на ЦСКА те интересуват? съвсем ли няма капка обективност в теб, за да признаеш най-накрая, че ЦСКА беше един от двата най-силни отбора през пролетта и заслужаваше не по-малко от Лудогрец да е шампион само и единствено заради треньорските качества на Стойчо Младенов!? съвсем ли си забравил, че Стойчо си правеше селекцията по същия начин през 2002-а и през 2007-а и резуттите бяха налице!
Ти, Кашчей, писа ли в подфорум на левски мнение по темата Базил де Карвальо и зачуди ли се къде е логиката да се взима футболист, който вече е върнат преди година и половина заради хронична травма, и който пропуска всеки втори мач през тази година и половина заради контузия!? аз знам къде е логиката- Левски са усетили, че ще загубят делото във ФИФА и ще им блокират трнсферите за дълго време и за това клякат пред играча и мениджъра му, като по този наин прекарват настоващия му отбор, на който трябваше а платят трснферна сума тогава, но не го напрвиха. Но препдолагам теб те вълнуват повече неяснотите в отношенията между ЦСКА и Черноморец, от колкото нередностите по случая с Базил, нали?
още искам да те питам- писал ли си някога във подфорума на Черноморец за десетките милиони задължения на този отбор и за странните договри, които подписват със знайнии незнайни футболисти? предполагам, че не, защото си прекалено зает да пишеп само и единствено за проблемите в ЦСКА, които дори не са толкова големи, колкот ги изкарват хора като теб.

ето и фактите:
ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, за разлика от отборите с перфектно ръководство и финанси- Литекс и Лудогорец.
Стйчо Младенов успя да вдигне един слаб отбор на ЦСКА и да го доближи на гол до титлата, оставяйки далеч зад себе си треньорски светил като БГ Капело и Херо.
Стойчо Младенов, когато е правил селекция и подготовка в ЦСКА винаги е ставал шампион убедително, поне няколко кръга преди края.
Цялата селекцията на ЦСКА (ако Ди Вани и Платини се присъединят към отбора) ще струва колкото едно единствено попълнение на Левски (поредния митичен таран)...
Последна промяна от captain_drifuss на 07 юли 2012 15:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юли 2012 15:22

Йеленкович, Златински..
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 юли 2012 15:26

Както казах и преди това, ако ще разчитаме на футболисти като Тошко, Дюлгеров и Присо няма смисъл да говорим за шампионска титла, още по-малко за пробив в ЛЕ.По-принцип имаме нужда от опорен халф (много се надявах да привлечем Вас), но и така може да се сформира титулярния състав.Както каза някой по-горе Анисе може да бъде преквалифициран в средата на терена заедно с Янев, а Саша ще заеме мястото на Тошко като дефанзивен халф.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юли 2012 15:30

RedeviL написа:Както казах и преди това, ако ще разчитаме на футболисти като Тошко, Дюлгеров и Присо няма смисъл да говорим за шампионска титла

Що,конкуренцията разчита на Меси,Шави и Иниеста ли?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 юли 2012 15:31

vaskonti написа:Матко беше крило, не вътрешен халф, но все тая.
Ако сравняваш по принцип качествата на играчите, несъмнено Янчев е най-добър. Само че нас ни интересува моментната им форма, а при Тошко тя е плачевна от 2 години.

Матко мисля, че беше нападател като бат' Станко. :mrgreen: Имах предвид, че ме дразнят, а не че играят на един пост разбира се. Даже в определен смисъл и Галчев не играе на един пост заедно с Тошко, Стоянов и Дюлгеров, тъй като в доста мачове изпълняваше офанзивни функции.
По казуса Тошко Янчев си казах мнението - съгласен съм с теб и другия колега, че му спадна формата, освен това е лимитиран футболист, но не виждам Зидан да е в ЦСКА. Даже унгарецът Вас, на който възлагах големи надежди не дойде. Нека дойде по-класен футболист в по-добра форма и Тошко ще търка пейката този сезон, който и ще му е последен в ЦСКА предполагам. Имам пълно доверие на Стойчо Младенов. След като той е настоял, че Тошко му е нужен - значи е така.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 юли 2012 15:41

гражданин от село написа:
RedeviL написа:Както казах и преди това, ако ще разчитаме на футболисти като Тошко, Дюлгеров и Присо няма смисъл да говорим за шампионска титла

Що,конкуренцията разчита на Меси,Шави и Иниеста ли?

Не е нужно да разчитат на Меси, Шави и Иниеста, за да разкрият качествата на изброените от мен футболисти..Айде стига сме се правили на остроумни, а да гледаме реално на нещата.Нека да говорим за конкурентите!Последният кръг през първото полувреме Лудогорец ни скриха топката, а Янчев, Дюлгеров, Галчев и Присо бяха фигуранти и само не ми говори за тези една, две, три греди или че сме били на един гол разстояние от титлата, защото през целия мач нямахме една сносна атака!Лудогорец запазиха основното си ядро от футболисти, направиха най-качествената селекция и подготовка от всички бг отбори!Наистина ли мислиш, че с въпросните футболисти, които изброих по-горе, имаме някакъв шанс срещу тях..? :roll:
Последна промяна от RedeviL на 07 юли 2012 15:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2012 15:43

Чистка в Лион, разкарват звездите

можем да пробваме да си направим устата за лев бег или халф нещо
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юли 2012 15:44

Ти втория мач в Разград гледа ли го или не ти се връзва с тезата?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 юли 2012 16:14

Дано наистина Спас Делев и Платини се върнат, че титаните при първа възможност ще засилят Мораеш, а Шеридън си е слаба ракия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2012 16:15

Red Warrior написа:Дано наистина Спас Делев и Платини се върнат, че титаните при първа възможност ще засилят Мораеш, а Шеридън си е слаба ракия.

той си е направо фанта :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”