Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 06 юли 2012 22:05

john barnes написа:не вярвам аз на тия янки,като видят голямата пара и им се отварят дупенцата...до последно няма да се знае дали няма да го продадат суарес,ще треперим до 31 август.

Liverpool forever_95 написа:Точно така! Само като си спомня какво направи миналото лято Даниел Леви и как задържа Модрич...ей така трябва да се действа, с твърда ръка.

Ще ми посочите ли един футболист продаден от Ливърпул само заради парите?

john barnes

Мнениеот john barnes » 06 юли 2012 22:08

kadett1 написа:А , стига вече, голяма нервност,голямо чудо.То бива реване ,ама чак пък толкоз...Брендън Роджърс изглежда свестен и уравновесен мъж и щом не е взел никой досега,значи не е искал толкова.Няма да се свършат добрите играчи по света за 7 дни.Нито му знаете концепцията,нито знаете какви играчи са му нужни.Айде да го оставим той сам да си ги избере,а това дали са известни сега не е толкова важно.Човекът си каза, че за няколко години ще прави отбор за шампионска лига и чак тогава ще се бори за титлата в Англия.
п.п. Репликата ми е към колегата Barnes,който не се спря да мрънка от седмици насам.Ако чете някой нов във форума ще си помисли ,че той мрази, а не обича Liverpool.

абе момче,я се съвземи малко бе...аз до вчера нямах комп,той ми дрънка,че седмици съм мрънкал....ей заради такива смешковци като тебе,храня наред.даже и не си си направил труда да провериш откога не съм влизал във форума,ама да храниш си първи...аман от професори.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 07 юли 2012 10:11

A Uruguayan journalist is reporting that Liverpool will complete the signing of Gaston Ramirez this week for 20 million euros.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 юли 2012 10:35

john barnes написа:
kadett1 написа:А , стига вече, голяма нервност,голямо чудо.То бива реване ,ама чак пък толкоз...Брендън Роджърс изглежда свестен и уравновесен мъж и щом не е взел никой досега,значи не е искал толкова.Няма да се свършат добрите играчи по света за 7 дни.Нито му знаете концепцията,нито знаете какви играчи са му нужни.Айде да го оставим той сам да си ги избере,а това дали са известни сега не е толкова важно.Човекът си каза, че за няколко години ще прави отбор за шампионска лига и чак тогава ще се бори за титлата в Англия.
п.п. Репликата ми е към колегата Barnes,който не се спря да мрънка от седмици насам.Ако чете някой нов във форума ще си помисли ,че той мрази, а не обича Liverpool.

абе момче,я се съвземи малко бе...аз до вчера нямах комп,той ми дрънка,че седмици съм мрънкал....ей заради такива смешковци като тебе,храня наред.даже и не си си направил труда да провериш откога не съм влизал във форума,ама да храниш си първи...аман от професори.

Да,когато си прав не споря излишно.Моя е грешката - не седмици наред, а последната седмица.Извиняваме се за което...До преди нея форума ми изглеждаше малко постен, но сега разбирам защо е било така.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2012 10:37

Последна промяна от Gil-galad на 07 юли 2012 13:13, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 юли 2012 11:18

tedicha123 написа:A Uruguayan journalist is reporting that Liverpool will complete the signing of Gaston Ramirez this week for 20 million euros.

Да видим...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2012 11:39

Franco Zavaglia rejected a p/x move for Aquilani to Bologna for Ramirez. Offer now would be in cash outright. Nearing £15m.

Diego Heredia & Pablo Betancourt will be brokering the deal on the player's behalf, once placed. Bologna still hoping for a counter-offer.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 юли 2012 12:36

Uruguayan attacking midfielder Gastón Ramírez penned a new deal with Italian side FC Bologna, which keeps him at the club until June 2016. The highly-rated 20-year-old has been linked with a move to EPL outfit Liverpool FC this summer.

Не знам до колко е сигурно...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 юли 2012 12:42

kadett1 написа:
john barnes написа:

Да,когато си прав не споря излишно.Моя е грешката - не седмици наред, а последната седмица.Извиняваме се за което...До преди нея форума ми изглеждаше малко постен, но сега разбирам защо е било така.

форума ще продължи да е постен...нямам намерение да споря за глупости,дал съм кредит на доверие на новия мениджър поне до нова година.иначе думата сарказъм явно е чужда във речника ти...бъди здрав и дерзай!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 07 юли 2012 13:57

Ако може да се вярва на тея "Telegraph" е имало продължителни преговори в Италия от наша страна за Борини ;)

Върни се в “Ливърпул”