kadett1 написа:А , стига вече, голяма нервност,голямо чудо.То бива реване ,ама чак пък толкоз...Брендън Роджърс изглежда свестен и уравновесен мъж и щом не е взел никой досега,значи не е искал толкова.Няма да се свършат добрите играчи по света за 7 дни.Нито му знаете концепцията,нито знаете какви играчи са му нужни.Айде да го оставим той сам да си ги избере,а това дали са известни сега не е толкова важно.Човекът си каза, че за няколко години ще прави отбор за шампионска лига и чак тогава ще се бори за титлата в Англия.
п.п. Репликата ми е към колегата Barnes,който не се спря да мрънка от седмици насам.Ако чете някой нов във форума ще си помисли ,че той мрази, а не обича Liverpool.
абе момче,я се съвземи малко бе...аз до вчера нямах комп,той ми дрънка,че седмици съм мрънкал....ей заради такива смешковци като тебе,храня наред.даже и не си си направил труда да провериш откога не съм влизал във форума,ама да храниш си първи...аман от професори.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.