Престани да лъжеш бе, 2000-ата въобще ни нямаше в световната лига. От 1998-а до 2003-а въобще не участвахме.[/quote]
Кой ти говори за лигата бе . Говоряти за всякакви кфалификации- европейско, олимпияда . Кой лъже я провери . искаш ли да ти изкарам архивни кадри от Зимния дворец на мач с Италия пред 500 човека . Половината роднини на националите. Цялата атмосфера около Волейболистите се създаде във Варна . От там тръгна всичко[/quote]
Пак плещиш глупости. Аз съм ходил на мачове на националите в лигата още през 1994 г. в зала Универсиада. Беше винаги претъпкана и атмосферата си беше супер. И капацитета на Универсиада не е 1,500, както внушаваш, а е 3,000. Така че аргумента ти за "историческата импотентност" на софийската публика издиша. Причината за преместването във Варна не знам каква е, но не е публиката.[/quote]
Универсиада ако 3000 ,то Конгресна във Варна колко е . При условие ,че разликите в размерите им са меко казано ОЧЕВАДНИ

пРЕДИ МАЛКО МИ ТВЪРДЯХТЕ ,ЧЕ ЗАЛАТ ВЪВ вАРНА БИЛА ЗА 30000 ДУШИ. Сега изкарахте че универсиада е е толкова . Е тя още малко ще излезе по голяма бе . А относно за преместването на националният отбор защо мислиш е станало .Не била публиката ами какво ???? Може би някой СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу София ли