Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 09:58

fraport написа:
bouscule написа:а защо си мисличе, че софиянците са шопи? Аз съм софиянец, но корените ми не са шопски, двете неща са съвсем различни

А какви са корените ти . И на базата на какво се определяш като Софиянец. Истинските Софиянци са именно шопите.Всичко друго е прииждащ през годините талаш от селата наоколо. Това е като в Америка . Кои са американците. Индианците. Другите са имигранти от цял свят

Шматка, във Варна все едно не се напълни с всякакви селяци откъде ли не, защо пишеш глупости ?! Я си проучи малко историята на града и пак ела да се обясняваш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 10:03

soccerav написа:Едно,че вече ги е яд,че нашата зала е по-хубава от 90% от техните,и

Момче, ти сериозно ли смяташ, че нашата зала е по-хубава от 90% от американските зали ??! :shock: :shock: :shock:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 10:10

shpinga написа:Абе хора ... играе България и вместо да се обединяваме ние се обиждаме на градове.

Погледни само кой пак започва темата - не сме ние, софиянци. Просто някои хора имат огромни комплекси и имат нужда непрестанно да плюят. Като тоя кравар -, `дето отвори малоумната тема.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 10:29

Факт е ,че с безплатни билети залата се пълни със семкажии . А защо се правят безплатни кампании вече за втори път .. защото липсва интиреса на шопите към спортни мероприятия .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 10:41

Факт е ,че с безплатни билети залата се пълни със семкажии . А защо се правят безплатни кампании вече за втори път .. защото липсва интиреса на шопите към спортни мероприятия .

Твоя извод ми прилича на ония виц "Имаш аквариум - значи си п#д#раст". Не ти ли идва на ум, че феновете не са зомбита и изразяват мнение и позиция по този начин :idea:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 10:48

Всички хора, които имат отношение към археологията, казват , че Варненският некропол е НАЙ-СТАРАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТКРИВАНА ДОСЕГА, ти ми говориш за какво имало край Сердика.
Явно ти си по-учен от учените, обаче по-добре прочети какво е казал за един човечец роден в Своге, преди много години.Може би там е коренът на българските злини, и в частност може би и за теб :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 10:50

MayDay написа:

Твоя извод ми прилича на ония виц "Имаш аквариум - значи си п#д#раст". Не ти ли идва на ум, че феновете не са зомбита и изразяват мнение и позиция по този начин :idea:

Искам да питам Шопландците едно - ЗАЩО ВИ ПУСКАТ БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ ! Нали сте голямата публика :) :) Защо вчера не се напълни залата . нали сте 3 милиона. И ако Варна е 300 000 .То не би ли трябвало да се генерира до 10 пъти повече публика отколкото във Варна .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 10:52

brat domingo написа:
fraport написа:
brat domingo написа:Уважаеми провинциалисти,
Проявявайте уважение към столицата, за да ви уважаваме и ние. Безсмислено е да завиждате за залата и да се заяждате на тема публика. Такава зала няма как да има извън София, защото няма как да се самоиздържа. Залата не се прави само за волейбол. Ясно е, че цените на билетите ще са по-евтини отколкото във Варна, защото едната вечер е волейбола, после ММА, после лейди Гага....Така 120 млн. инвестиция се изплаща. А във Варна залата цяла зима стои заключена, а лятото с цените на волейболните билети гледат да избият нещо да платят заплати на охраната.

Провинция на София е Банкя и прилежащите и села . Ти знаеш ли какво значи провинция. Това е населеното място в определената административна област извън най-голямият град . Т.е пазарджик е провинция на Пловдив . А Добрич на Варна . Така ,че преди да използваш една дума ,провери значението и . И тук не говорим за зала .А за публика .А тази глупост дето я израси за цените на билетите е много зле. Цената на едно нещо се определя от търсенето . Ако е евтино ...значи няма интерес към него . Какъвто е и случаят при ВАС

Страхотна логика вадиш, пич. Направо "къртиш мивки". Обясни ми я, ако обичаш, че нещо се обърках: Добрич е провинция на Варна...Варна обаче не е провинция на София....Албена провинция ли е тогава на Добрич? А Кранево на Албена какво е?

Къртя ли Батенце ...епа по убаву да къртиш оки теб да те къртят :) :) Отвори си речника и виж какво е провинция .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 10:58

Престани да лъжеш бе, 2000-ата въобще ни нямаше в световната лига. От 1998-а до 2003-а въобще не участвахме.[/quote]
Кой ти говори за лигата бе . Говоряти за всякакви кфалификации- европейско, олимпияда . Кой лъже я провери . искаш ли да ти изкарам архивни кадри от Зимния дворец на мач с Италия пред 500 човека . Половината роднини на националите. Цялата атмосфера около Волейболистите се създаде във Варна . От там тръгна всичко[/quote]
Пак плещиш глупости. Аз съм ходил на мачове на националите в лигата още през 1994 г. в зала Универсиада. Беше винаги претъпкана и атмосферата си беше супер. И капацитета на Универсиада не е 1,500, както внушаваш, а е 3,000. Така че аргумента ти за "историческата импотентност" на софийската публика издиша. Причината за преместването във Варна не знам каква е, но не е публиката.[/quote]
Универсиада ако 3000 ,то Конгресна във Варна колко е . При условие ,че разликите в размерите им са меко казано ОЧЕВАДНИ :) пРЕДИ МАЛКО МИ ТВЪРДЯХТЕ ,ЧЕ ЗАЛАТ ВЪВ вАРНА БИЛА ЗА 30000 ДУШИ. Сега изкарахте че универсиада е е толкова . Е тя още малко ще излезе по голяма бе . А относно за преместването на националният отбор защо мислиш е станало .Не била публиката ами какво ???? Може би някой СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу София ли :) :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:06

1982 написа:
shpinga написа:Абе хора ... играе България и вместо да се обединяваме ние се обиждаме на градове.

Погледни само кой пак започва темата - не сме ние, софиянци. Просто някои хора имат огромни комплекси и имат нужда непрестанно да плюят. Като тоя кравар -, `дето отвори малоумната тема.

Първо кажи ми от какво да имам комплекси .От това ,че живея на 100 метра от морето и в момента си пия кафето пред внушителната гледка на Варненският залив .А ти гниеш в някоя панелка .От това ли . За какви комплекси ми говориш. Комплекси има някой от Червен Бряг , Банкя , или някое Монтанско село. Мечтаещ да '' превземе '' София и след това да вика на такива като мен '' селяни '' забравил от къде се е пръкнал. Забравил ,че мирише още на крава и лютеница . Срам го е да кажещ от къде е и затова лъже най -нагло ,че е Софиянец .Онзи ден питам една колежка уж от София откъде е наистина ,защото по акцента ми се струва някъде от северозападна България . След 20 минути разпит установих , че е някаде около Враца . Но така и не ми каза .През цялото време докато говорихме за това отбягваше темата и се зачерви . Като единствения отговор беше '' около'' ...'' някаде около Враца '' . Интересно как забравила за това след около 2-3 часа изрече нещо от рода '' ВИЕ ХОРАТА ОТ ПРОВИНЦИЯТА СТЕ МИ МНОГО СТРАННИ '' :) :)

Върни се в “Архив”