Хитрата лисица Найден
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хитрата лисица Найден
Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем
.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
zlostar написа:Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем.
Незнам кое ти е смешното и какво те кара да мислиш че утре ще изглеждаме по различен начин
1982 написа:Санди е като посрана днес, ни думичка за Стойчев. А онзи ден, след победата, веднага използва момента за да плюе.
Стойчев го видяхме,голяма излагация беше при него.Думата полуфинал беше табу при този мушморок.Толкова слаб национален треньор като Радо-провала никога не сме имали.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
sandi74 написа:1982 написа:Санди е като посрана днес, ни думичка за Стойчев. А онзи ден, след победата, веднага използва момента за да плюе.
Стойчев го видяхме,голяма излагация беше при него.Думата полуфинал беше табу при този мушморок.Толкова слаб национален треньор като Радо-провала никога не сме имали.
Май остана единствен да си вярваш на думите
понякога трябва да се признава и когато противника е по-добър, а не че сме играли зле. според мен де........
za nas e toj religiq написа:sandi74 написа:Полша са ни супер неудобен и крив съперник а и са в супер форма.Според мен са основния фаворит за титлата,но понякога стават и чудеса.От нашите всичко може да се очаква.Излизат,играят...... у дома и стените помагат.Няма непобедими отбори.Време е да ударим Дружина Полска и то болезнено.Успех на отбора.
Време е , Найден е велик треньор , убеден съм че знае как да мотивира момчетатаТакива като теб , трябва от сега на татък да се молите за чудо , когато ще играем с отбори от ранга на Полша , Русия , Куба , Бразилия ! Защото не великите треньори ще играят на терена ! Колкото и да е тъжно волейбола ни полетя надолу , поради простата причина че никой не иска да погледне в бъдещето ! А то не е розово и съвсем скоро ще се убедите
![]()
![]()
Отново се изказа неподготвен но такива сте вие феновете на АФД-то и сдружението от Столипиново.Нормално след като Митко Христолов ви гази толкова време.Съдба.
za nas e toj religiq написа:sandi74 написа:1982 написа:Санди е като посрана днес, ни думичка за Стойчев. А онзи ден, след победата, веднага използва момента за да плюе.
Май остана единствен да си вярваш на думите
Що бре,да не е лъжа,че счетоводителя Стойчев няма нито един успех като национален треньор?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Ти гледай от сега нататък какви финали ще се заредят с новите супер треньори 
za nas e toj religiq написа:zlostar написа:Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем.
Незнам кое ти е смешното и какво те кара да мислиш че утре ще изглеждаме по различен начинИскам да чуя коментара ти след утрешния мач , в който за жалост резултата ще е още по катастрофален
А ако не е ще си прережеш ли вените. Баси песимизма, баси чудото. Викаш направо въобще да не играем утре, а? Нещата не са розови, но толкова песимизъм заради мач без значение
- za nas e toj religiq
- Контакти:
zlostar написа:za nas e toj religiq написа:zlostar написа:Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем.
Незнам кое ти е смешното и какво те кара да мислиш че утре ще изглеждаме по различен начинИскам да чуя коментара ти след утрешния мач , в който за жалост резултата ще е още по катастрофален
А ако не е ще си прережеш ли вените. Баси песимизма, баси чудото. Викаш направо въобще да не играем утре, а? Нещата не са розови, но толкова песимизъм заради мач без значение. Утре дори и да не спечелим съм убеден, че ще изглеждаме коренно различно
ДАНО !!!