Хитрата лисица Найден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Хитрата лисица Найден

Мнениеот zlostar » 06 юли 2012 23:30

Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем :lol: .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2012 23:34

zlostar написа:Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем :lol: .

Незнам кое ти е смешното и какво те кара да мислиш че утре ще изглеждаме по различен начин :?: Искам да чуя коментара ти след утрешния мач , в който за жалост резултата ще е още по катастрофален :!:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юли 2012 23:39

1982 написа:Санди е като посрана днес, ни думичка за Стойчев. А онзи ден, след победата, веднага използва момента за да плюе.

Стойчев го видяхме,голяма излагация беше при него.Думата полуфинал беше табу при този мушморок.Толкова слаб национален треньор като Радо-провала никога не сме имали.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2012 23:44

sandi74 написа:
1982 написа:Санди е като посрана днес, ни думичка за Стойчев. А онзи ден, след победата, веднага използва момента за да плюе.

Стойчев го видяхме,голяма излагация беше при него.Думата полуфинал беше табу при този мушморок.Толкова слаб национален треньор като Радо-провала никога не сме имали.

Май остана единствен да си вярваш на думите :lol:

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 06 юли 2012 23:48

понякога трябва да се признава и когато противника е по-добър, а не че сме играли зле. според мен де........

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юли 2012 23:49

za nas e toj religiq написа:
sandi74 написа:Полша са ни супер неудобен и крив съперник а и са в супер форма.Според мен са основния фаворит за титлата,но понякога стават и чудеса.От нашите всичко може да се очаква.Излизат,играят...... у дома и стените помагат.Няма непобедими отбори.Време е да ударим Дружина Полска и то болезнено.Успех на отбора.

Време е , Найден е велик треньор , убеден съм че знае как да мотивира момчетата ;) Такива като теб , трябва от сега на татък да се молите за чудо , когато ще играем с отбори от ранга на Полша , Русия , Куба , Бразилия ! Защото не великите треньори ще играят на терена ! Колкото и да е тъжно волейбола ни полетя надолу , поради простата причина че никой не иска да погледне в бъдещето ! А то не е розово и съвсем скоро ще се убедите :!: :!: :!:

Отново се изказа неподготвен но такива сте вие феновете на АФД-то и сдружението от Столипиново.Нормално след като Митко Христолов ви гази толкова време.Съдба. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А Радо Стойчев какви чудеса от излагации направи.Добре,че вече го няма иначе полуфинал щяхме да видим точно никога с тоя некадърник.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юли 2012 23:55

sandi74 написа:

Май остана единствен да си вярваш на думите :lol:

Що бре,да не е лъжа,че счетоводителя Стойчев няма нито един успех като национален треньор? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2012 23:55

Ти гледай от сега нататък какви финали ще се заредят с новите супер треньори :lol:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 06 юли 2012 23:56

zlostar написа:Какви глупости коментирате тук. За нас мача със САЩ беше без никакво значение, докато за тях това беше мача, който ги праща на полуфинал. Не знам кой си е мислил, че ще се напрегнем да спечелим този мач и после на 1/2 финал да не могат да гледат. И не Найден избра противника, а точно обратното. Нали не мислите, че ако Куба бяха били щяхме да се натиснем и ние да бием за да ги избегнем :lol: .

Незнам кое ти е смешното и какво те кара да мислиш че утре ще изглеждаме по различен начин :?: Искам да чуя коментара ти след утрешния мач , в който за жалост резултата ще е още по катастрофален :!:

А ако не е ще си прережеш ли вените. Баси песимизма, баси чудото. Викаш направо въобще да не играем утре, а? Нещата не са розови, но толкова песимизъм заради мач без значение :roll: . Утре дори и да не спечелим съм убеден, че ще изглеждаме коренно различно ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2012 23:59

zlostar написа:

А ако не е ще си прережеш ли вените. Баси песимизма, баси чудото. Викаш направо въобще да не играем утре, а? Нещата не са розови, но толкова песимизъм заради мач без значение :roll: . Утре дори и да не спечелим съм убеден, че ще изглеждаме коренно различно ;)

ДАНО !!!

Върни се в “Волейбол”