Kашчей написа:
ПП-Твоите глупости са в пъти повече от моите, защото с нищо не можеш да си обосновеш писанията!
Не знам дали пасеш трева или я пушиш,но знам,че се опитваш да плюеш по ЦСКА без да обосновеш писанията си.Явно разчиташ на това хората да са забравили мачовете които споменаваш , макар те да се играха само преди няколко месеца.Левски и Лудогорец имат пари но в ЦСКА те не са налични,с какво да купят мача?И я кажи коридата в Пловдив как се урежда?Те се избиха двата отбора на терена,а ти ми говориш за уговорен мач.Явно действаш по схемата да набедиш някой ,че сестра му е курв@,а после оня нека се мъчи да докаже ,че няма сестра.И защо не коментираш загубите на ЦСКА от Левски и Лудогорец?Да не би ЦСКА да бе надигран в някой от тези двубои?Ако не бе съдията отивахте на разгром,а мача в Разград Фортуна ни обърна гръб.Трите греди и червения картон решиха изхода от двубоя и титлата отиде в Лудогорец.Но даже и да бяхме били,аз съм сигурен , че пак щеше да се опитваш да пробуташ номера със сестрата,защото не истината те интересува,а това как може да оплюеш ЦСКА!