Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Мораес се върна в ЦСКА

Мнениеот cskarcheto92 » 05 юли 2012 22:51

Синьо сърце написа:Не е така. Но в серията Левски-Миньор-Лц нищо не вкара, и дузпа изтърва.

Aбе кви хора сте вие левкскарите? Чети там какво е казал Грийн за мача с Миньор, който насила е трябвало да вземете, но заради некадърността в предни позиции не сте успяли...
Задържим ли Мораес, няма кой да ни спре !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 22:53

Kашчей написа:
Мораес е добър футболист (поне за мен).До каква степен е класа си личи, че все още е в ЦСКА, а не в Западна Европа, или в някой руски голям отбор.

Миналият сезон не беше от най-успешните в Европа за ЦСКА, а Мораес не взе участие в нито един мач.Само с голове в "силното" ни първенство не става!!!Единственият начин да бъде забелязан от големите отбори Европа е да направи силно представяне в ЛЕ (т.е. влизане в групите и прилично представяне срещу добрите).

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2012 23:00

шивача написа:
Синьо сърце написа:Не е така. Но в серията Левски-Миньор-Лц нищо не вкара, и дузпа изтърва.

виж ся, ти не го мислиш това, просто подсъзнателно ти излиза ;) то в тая серия-кой игра, че да бележи :roll: иначе изтърва дузпа и във Враца, но това не е важно

Не, не искам повече да влизам в полемики-за Мораеш съм си казал мнението във вашия форум, както и защо не е вкарал гол в тези мачове. На мен ми е симпатичен, определено. Как пък не ми цитирахте мнението за тролеите, а некви глупости тука...Един пък чак за Миньор се обяснява, че там и целия пернишки отбор да беше се навел, пак нямаше да вкарааме гол, но това си е наш проблем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 юли 2012 00:24

Kашчей написа:

ПП-Твоите глупости са в пъти повече от моите, защото с нищо не можеш да си обосновеш писанията!

Не знам дали пасеш трева или я пушиш,но знам,че се опитваш да плюеш по ЦСКА без да обосновеш писанията си.Явно разчиташ на това хората да са забравили мачовете които споменаваш , макар те да се играха само преди няколко месеца.Левски и Лудогорец имат пари но в ЦСКА те не са налични,с какво да купят мача?И я кажи коридата в Пловдив как се урежда?Те се избиха двата отбора на терена,а ти ми говориш за уговорен мач.Явно действаш по схемата да набедиш някой ,че сестра му е курв@,а после оня нека се мъчи да докаже ,че няма сестра.И защо не коментираш загубите на ЦСКА от Левски и Лудогорец?Да не би ЦСКА да бе надигран в някой от тези двубои?Ако не бе съдията отивахте на разгром,а мача в Разград Фортуна ни обърна гръб.Трите греди и червения картон решиха изхода от двубоя и титлата отиде в Лудогорец.Но даже и да бяхме били,аз съм сигурен , че пак щеше да се опитваш да пробуташ номера със сестрата,защото не истината те интересува,а това как може да оплюеш ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 06 юли 2012 00:35

Моето мнение е, че вече е прекалено късно тепърва да продаваме и да търсим заместник. Не мисля, че парите от "Металург" бяха толкова сериозни, нито че това бе мечтаният трансфер за Жуниор. Хубаво е, че остана, ЦСКА с хора като Мораес, Карачанаков, Анисе, Ицо Янев и защо не Платини, не изглежда толкова неконкурентноспособен и си има шансовете да е шампион.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юли 2012 00:52

Дано причината за връщането му не е здравословна, защото не е хубаво, иначе ако е за пари често се разсъхват сделките по тези причини и това няма да е първата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 06 юли 2012 00:55

BadBoy написа:Дано причината за връщането му не е здравословна, защото не е хубаво, иначе ако е за пари често се разсъхват сделките по тези причини и това няма да е първата.

Стига с тая контузия, това беше измислица....... Ако беше толкова сериозна тая контузия, Стойчо нямаше да се кръсти, да си го върне !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юли 2012 00:57

Beck's написа:
BadBoy написа:Дано причината за връщането му не е здравословна, защото не е хубаво, иначе ако е за пари често се разсъхват сделките по тези причини и това няма да е първата.

Стига с тая контузия, това беше измислица....... Ако беше толкова сериозна тая контузия, Стойчо нямаше да се кръсти, да си го върне !

Все пак е минал преглед в Австрия, а не в България.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 юли 2012 02:14

Относно контузията ,Металург так се опитаха да прекарат преди години Левски със Зе Соарес. Та го пращаха в Германия на независима експертиза да се види, че няма дископатия.Една от причините за спора с Глория е пак мнима контузия на Мораес.Въобще Металург са върховни педераси и с тях трябва да се правят само сделки тип " авансово плащане " .За това и на Мораес не са му дали да се съблече даже, щото ги знаят какви измамници са Металург докато не платят.

Лошото е , че има много време до края на трансферния прозорец и Мораес ще го продадат щом са решили.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юли 2012 02:23

onegavon написа:
Относно контузията ,Металург так се опитаха да прекарат преди години Левски със Зе Соарес. Та го пращаха в Германия на независима експертиза да се види, че няма дископатия.Една от причините за спора с Глория е пак мнима контузия на Мораес.Въобще Металург са върховни *******и и с тях трябва да се правят само сделки тип " авансово плащане " .За това и на Мораес не са му дали да се съблече даже, щото ги знаят какви измамници са Металург докато не платят.

Лошото е , че има много време до края на трансферния прозорец и Мораес ще го продадат щом са решили.

Аз пък си мисля, че заради недоволството на феновете са го върнали, но незнам..времето ще покаже. Надявам се да остане поне още един сезон при нас. :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”