ЦСКА-Волга излъчване

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: ЦСКА-Волга излъчване

Мнениеот damageplan » 04 юли 2012 17:57

Волга сгази индианците на Стойчо . http://www.sportline.bg/news/94289/volg ... na-stojcho
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 17:58

В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават! :lol: Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж. :evil:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 юли 2012 17:59

RedeviL написа:В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават! :lol: Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж. :evil:

Кой според теб? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 18:01

Red Warrior написа:
RedeviL написа:В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават! :lol: Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж. :evil:

Това няма да продължи дълго...Сигурен съм, че Стойчо няма да позвлоли да му набутват насила разни италиански ментаци за селекция!Най-вероятно много скоро ще останем и без треньор.. :evil:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 юли 2012 18:05

RedeviL написа:
Red Warrior написа:

Това няма да продължи дълго...Сигурен съм, че Стойчо няма да позвлоли да му набутват насила разни италиански ментаци за селекция!Най-вероятно много скоро ще останем и без треньор.. :evil:

Дано издържи :!: Боклуците искат Стойчо сам да си тръгне за да не отнесат армейската "любов". Затова слагат и италианеца. Ще крият собствените си решения с него. :evil:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 18:07

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов постави ултиматум селекцията на тима да е завършена до неделя. Наставникът бе много недоволен след загубата с 1:2 от Волга и нарече част от играчите, които в момента са на проби, "бледолики вождове".

"Минаваме през труден период. Нормально е да изчистваме някои неща. Липсват ни кадри. Ако продължаваме по този начин, до никъде няма да стигнем. Хората на проби просто не искам да ги коментирам. Освобождаваме ги и това е. Не искам количество, а качество. Аман от такива бледолики вождове", заяви Младенов.

"Поставил съм изисквания към новия директор до неделя селекцията да е готова. Той бе добронамерен и си върши работата. Искаше да помогне в тренировките, но аз му казах, че искам да работи по селекцията. Това, което имаме към момента, не ме задоволява. Искам офанзивни футболисти - минимум четири човека ми трябват. Двама централни нападатели и крила. Не знам какво се случва с Жуниор Мораеш. От вас научих, че може да се върне. Имаме крещяща нужда от такива хора. Мен не може да ме заблуди, че някой е вкарал гол или бием 3:0. Надявам се вече да пристигат само качествени хора. Апостол Попов е част от отбора и е изключено да го продадем. Да забравят за него. Не искам да се разделяме с нито един от полевите играчи, с които разполагаме", допълни Младенов.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 юли 2012 18:08

ми дайте едно обощение тогава как играха наще
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 18:10

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ми дайте едно обощение тогава как играха наще

С Герарди, Кода, Мода и Йовчев как мислиш..? :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2012 18:13

RedeviL написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ми дайте едно обощение тогава как играха наще

С Герарди, Кода, Мода и Йовчев как мислиш..? :)

ooo, Йовчев пак е играл ? Това май му е най-силната подготовка

А иначе за селекцията: ясна е, няма какво да я коментираме.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 юли 2012 18:14

За титаните само: Изображение

Върни се в “ЦСКА”