ЦСКА-Волга излъчване
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damageplan
- Контакти:
Re: ЦСКА-Волга излъчване
Волга сгази индианците на Стойчо . http://www.sportline.bg/news/94289/volg ... na-stojcho
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават!
Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж. 

- Red Warrior
- Контакти:
RedeviL написа:В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават!Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж.
Кой според теб?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:RedeviL написа:В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават!Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж.
Кой според теб?
Това няма да продължи дълго...Сигурен съм, че Стойчо няма да позвлоли да му набутват насила разни италиански ментаци за селекция!Най-вероятно много скоро ще останем и без треньор..

- Red Warrior
- Контакти:
RedeviL написа:Red Warrior написа:RedeviL написа:В спортала излезе инфо за италианците, че вече наистина си заминават!Не мога да разбера кой върна, след като Стойчо ги беше отпратил веднъж.
Кой според теб?
Това няма да продължи дълго...Сигурен съм, че Стойчо няма да позвлоли да му набутват насила разни италиански ментаци за селекция!Най-вероятно много скоро ще останем и без треньор..
Дано издържи

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов постави ултиматум селекцията на тима да е завършена до неделя. Наставникът бе много недоволен след загубата с 1:2 от Волга и нарече част от играчите, които в момента са на проби, "бледолики вождове".
"Минаваме през труден период. Нормально е да изчистваме някои неща. Липсват ни кадри. Ако продължаваме по този начин, до никъде няма да стигнем. Хората на проби просто не искам да ги коментирам. Освобождаваме ги и това е. Не искам количество, а качество. Аман от такива бледолики вождове", заяви Младенов.
"Поставил съм изисквания към новия директор до неделя селекцията да е готова. Той бе добронамерен и си върши работата. Искаше да помогне в тренировките, но аз му казах, че искам да работи по селекцията. Това, което имаме към момента, не ме задоволява. Искам офанзивни футболисти - минимум четири човека ми трябват. Двама централни нападатели и крила. Не знам какво се случва с Жуниор Мораеш. От вас научих, че може да се върне. Имаме крещяща нужда от такива хора. Мен не може да ме заблуди, че някой е вкарал гол или бием 3:0. Надявам се вече да пристигат само качествени хора. Апостол Попов е част от отбора и е изключено да го продадем. Да забравят за него. Не искам да се разделяме с нито един от полевите играчи, с които разполагаме", допълни Младенов.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ми дайте едно обощение тогава как играха наще
С Герарди, Кода, Мода и Йовчев как мислиш..?

RedeviL написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ми дайте едно обощение тогава как играха наще
С Герарди, Кода, Мода и Йовчев как мислиш..?
ooo, Йовчев пак е играл ? Това май му е най-силната подготовка
А иначе за селекцията: ясна е, няма какво да я коментираме.
- Red Warrior
- Контакти: