Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот vladitol » 02 юли 2012 13:10

До няколко дни ръководството на Левски ще пусне в продажба новата екипировка "Puma", която ядоса повечето "сини" фенове с натруфения си вид.

Цените на артикулите са:

Фланелка - 89 лв.

Шорти - 55 лв.

Чорапи - 19 лв.

В бъдеще се предвижда в мрежата да бъдат разпространени официалният анцунг и шапка с козирка. От Сектор "Б" вече се заканиха, че няма да купуват въпросния екип.

Как 90 лева бе, тея луди ли са?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 02 юли 2012 13:29

vladitol написа:
До няколко дни ръководството на Левски ще пусне в продажба новата екипировка "Puma", която ядоса повечето "сини" фенове с натруфения си вид.

Цените на артикулите са:

Фланелка - 89 лв.

Как 90 лева бе, тея луди ли са?

Абсолютно ненормални са.

1. Екипа не се прие много добре.
2. Фланелката струва колкото абонаментната ми карта за целия сезон.

Не знам какви продажби очакват, но според мен така не могат да продадат и 100 фланелки. Аз бих дал до 50-60 лева.

Тениската ми на ферари от официалният мърч на една от пистите на Формула 1 струваше 45 евро, пак беше Пума (макар че си е памук, а не тези модерни материали), а и Ферари, като марка, си е доста по-скъпа от Левски.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 03 юли 2012 14:00

Егати цените :shock: Тея екипи да не вървят с по един футболист към тях :lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 юли 2012 14:04

90 лева за Пума няма как да дам...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юли 2012 17:32

Ебаси феновете, да не могат да отделят веднъж в годината пари за екипа на любимия си отбор. Колко очаквахте да струва екипа на Левски, който е последен модел на Пума, които държат едни от най-високите цени за спортни екипировки в света?
Купете си ЛеГея- струват 26 кинта, тъкмо ще ви останат пари за 2-3 големи в някоя чалгаджийница http://www.calcioshop.it/legea-labraza- ... co-mc.html

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 03 юли 2012 17:52

Проблема е в това, че понеже е фен артикул и цената скача веднага. Другия проблем за мене специално, е че за 90 лв. обличаш найлон и не виждам от къде на къде толкова пари, за щампите може би?

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 04 юли 2012 08:34

Вече съм убеден, че феновете на "Левски" започнаха да бият тези на другото отборче по плачене...

Погледнете, сравнете и после говорете... Пак добре, че са смъкнали доста от цената...
http://vivasport.sportal.bg/productv/26 ... 11-13.html
Изображение

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 04 юли 2012 09:11

Хайде, ако обичате, да не ни сравнявте с "фенове на някой други отбори"! Всеки има право да си взима решение сам по тези въпроси. Или да не изразяваме мнение, както са искали създатеите на "някой други отбори"?

1. Фланелката мен не ме кефи - ако я пуснат без спонсори, може да си взема, но няма да бъда рекламно пано на М-Тел и ВТБ.
2. Тези фланелки, колкото и да са високотехнологични, са си изкуственяци и са малко дискомфортни (поне за мен) да ги нося. Те са си направени за футбол. А с нова фланелка на Левски футбол никога не играя. Ползвам някои от старите, като Uhlsport-a от 2005/2006 ми е най-удобен.
3. Хубаво ще дам 90 лв., и какво ще се случи с тези пари? Толкова години като си плащам картата и съм си купувал фланелки или шалове поне да ми бяха сменили седалката, да не си я бърша всеки път кат отида на мач.

Т.е., искате от мен (и от други фенове с подобно мнение) едва ли не да си платим нещо като данък? Като тези 250 лв., които плащам за колата, но нито дупките оправят, нито по облекчаване на трафика работят, а и 500 лв. ремонт на окачване никой не ти връща.

Не харесвам фланелката, не ми е функционална и 90 лв. няма да дам за нея. Бях решил, от лоялност към отбора, да си я взема ако е колкото беше Найка (60 лв. за справка).

А за онзи сайт, където го рекламира Спортала - там продаваха фланелка на Русия за 300 лв. ;)

way
Контакти:

Мнениеот way » 04 юли 2012 14:01

RIR написа:Хайде, ако обичате, да не ни сравнявте с "фенове на някой други отбори"! Всеки има право да си взима решение сам по тези въпроси. Или да не изразяваме мнение, както са искали създатеите на "някой други отбори"?

1. Фланелката мен не ме кефи - ако я пуснат без спонсори, може да си взема, но няма да бъда рекламно пано на М-Тел и ВТБ.
2. Тези фланелки, колкото и да са високотехнологични, са си изкуственяци и са малко дискомфортни (поне за мен) да ги нося. Те са си направени за футбол. А с нова фланелка на Левски футбол никога не играя. Ползвам някои от старите, като Uhlsport-a от 2005/2006 ми е най-удобен.
3. Хубаво ще дам 90 лв., и какво ще се случи с тези пари? Толкова години като си плащам картата и съм си купувал фланелки или шалове поне да ми бяха сменили седалката, да не си я бърша всеки път кат отида на мач.

Т.е., искате от мен (и от други фенове с подобно мнение) едва ли не да си платим нещо като данък? Като тези 250 лв., които плащам за колата, но нито дупките оправят, нито по облекчаване на трафика работят, а и 500 лв. ремонт на окачване никой не ти връща.

Не харесвам фланелката, не ми е функционална и 90 лв. няма да дам за нея. Бях решил, от лоялност към отбора, да си я взема ако е колкото беше Найка (60 лв. за справка).

А за онзи сайт, където го рекламира Спортала - там продаваха фланелка на Русия за 300 лв. ;)

Всичко това са бонуси :) ти какво си мислиш :) само ние имаме привилегията да тестваме издражливоста на колите който се произвеждат в реални условия :Д

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2012 14:04

Вместо да давате стотици левове за цигари и за долнопробни чалготеки, може част от тях да ги дадете за един екип на Левски.

Върни се в “Левски”