Хайде, ако обичате, да не ни сравнявте с "фенове на някой други отбори"! Всеки има право да си взима решение сам по тези въпроси. Или да не изразяваме мнение, както са искали създатеите на "някой други отбори"?
1. Фланелката мен не ме кефи - ако я пуснат без спонсори, може да си взема, но няма да бъда рекламно пано на М-Тел и ВТБ.
2. Тези фланелки, колкото и да са високотехнологични, са си изкуственяци и са малко дискомфортни (поне за мен) да ги нося. Те са си направени за футбол. А с нова фланелка на Левски футбол никога не играя. Ползвам някои от старите, като Uhlsport-a от 2005/2006 ми е най-удобен.
3. Хубаво ще дам 90 лв., и какво ще се случи с тези пари? Толкова години като си плащам картата и съм си купувал фланелки или шалове поне да ми бяха сменили седалката, да не си я бърша всеки път кат отида на мач.
Т.е., искате от мен (и от други фенове с подобно мнение) едва ли не да си платим нещо като данък? Като тези 250 лв., които плащам за колата, но нито дупките оправят, нито по облекчаване на трафика работят, а и 500 лв. ремонт на окачване никой не ти връща.
Не харесвам фланелката, не ми е функционална и 90 лв. няма да дам за нея. Бях решил, от лоялност към отбора, да си я взема ако е колкото беше Найка (60 лв. за справка).
А за онзи сайт, където го рекламира Спортала - там продаваха фланелка на Русия за 300 лв.