Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: FC Zestafoni - Локомотив ПД

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юли 2012 20:52

PFK_Levski написа:
Каквото и да ми говориш ядохте бой от албанци , грузинци и следва продължение ........

Тебе какво те интересува това ? И вие ядохте бой от нас.Гледай си там "отбора на народа",нали биете в контролите...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 02 юли 2012 20:57

PFK_Levski написа:
Arto написа:
green&white написа:Много сте зле пичове някави аматьорски отбори ви бият. :o

Кое е аматьорски отбор, бе шматко зелена? Позволи ми да те образовам малко:

Зестафони са създадени през 2004 година. Били са 2 пъти шампион на Грузия, 1 път печелят купата на Грузия и 1 път суперкупата. От 2007 насам нямат година без да играят в Европа, било то ЛЕ или ШЛ.

Каквото и да ми говориш ядохте бой от албанци , грузинци и следва продължение ........

А бе, смешник, не ме карай да си губа времето да изкарам статистика от колко отбора от колко държави сте падали вие, па сте ни излагали и ние като отбор от същата държава.

Модератор ЛокоПД написа:
PFK_Levski написа:

Тебе какво те интересува това ? И вие ядохте бой от нас.Гледай си там "отбора на народа",нали биете в контролите...

Не беше просто бой. Незнам с к'ви топки ще дойде фен на Левски на следващия мач на Лаута. 2 мача срещу 14, 2 мача завършили с пълен обрат.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 02 юли 2012 20:58

PFK_Levski написа:
Arto написа:

Кое е аматьорски отбор, бе шматко зелена? Позволи ми да те образовам малко:

Зестафони са създадени през 2004 година. Били са 2 пъти шампион на Грузия, 1 път печелят купата на Грузия и 1 път суперкупата. От 2007 насам нямат година без да играят в Европа, било то ЛЕ или ШЛ.

Каквото и да ми говориш ядохте бой от албанци , грузинци и следва продължение ........[/quote

нали в Пловдив всички паднахте този сезон ? гледайте си вашите отбори и не се занимаваите с нас

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 юли 2012 21:50

Модератор ЛокоПД написа:
PFK_Levski написа:

Не съм искал да ви обидя с коментара ( а на онези другите 2 чайки няма и да им отговарям ,че с "14-те съдии" ме отказаха от всякакъв коментар ) , но наистина вие играете слабо в момента и ако оспорваш това значи определено не гледаш реално на нещата .... не казвам ,че ние играем силно , нито пък казвам,че и ние не сме се дънили от по-слаби отбори от нас и то в официални срещи , но говоря за моментното състояние на отборите и вие бяхте надиграни от някакви албанци (Теута или нещо такова) , Зестафони и Стяуа ( за тях вече си беше очаквано ) , с Ягодина не съм се интересувал ама като нищо и те да са ви надиграли ....... успех в Европа ама с тази игра само до успеха ще приключите !

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 02 юли 2012 22:11

С течение на времето ще се оправим 8-)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 юли 2012 22:28

ivo77 написа:

Това е шампиона на Грузия..

То пък щото шампионатът на Грузия е един критерий.......колоси!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юли 2012 22:33

vlado161 написа:
нали в Пловдив всички паднахте този сезон ? гледайте си вашите отбори и не се занимаваите с нас

Чак,пък всички...Всъщност си прав."Онова" 0-3 си беше полягване,нали?

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 02 юли 2012 23:07

blue avalanche написа:
vlado161 написа:

Пичове, да си говорим за футбол. Какво се заяждате.
Искам да питам феновете на други отбори, чиито коментари са ... абсолютно негативни...
Не ли ви е неудобно да пишете в чужд форум, на отбор който ви е конкурент всяка година в първенството / за едните / а за другите ./ кръвен враг / и хегемон в Пловдив повече от 10 години? :lol:

Мускарин ли си, мангал ли си, ти в един друг форум не обясняваше ли как НЕ ТРЯБВА да се облазва по чужди форуми, бря ?
Що не си ги изстрелваш тея бай ганьовски лаф моабеди във вашия форум ? На вместо това влизаш във форума на Пловдивския хегемон ? :lol: И коментираш :lol:

Толкова сте спрели, жълти кокошки, че от ПАПАГАЛИ, деградирахте в мухи. Нахални мухи.
Кацайте си по лайната и за Локо Пловдив си мълчете и с наведени глави по града, за да не ни дразните. И после бързо обратно по селата.

Полезна проверка. Тасио като че ли ще разгръща по натам ...
Утре ще ги видим с Клуж.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 03 юли 2012 00:30

blue avalanche написа:
vlado161 написа:

загубихте и двата мача в Пловдив,но питаш за Цска? :) :lol:

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Днес: Локомотив Пловдив - Клуж - 19:00ч. /контрола/

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 юли 2012 07:14

ИзображениеVSИзображение
Днес от 19:00ч. в красивото алпийско градче Леоганг ще се проведе поредната силна проверка на Локомотив Пловдив. Съперник ще ни бъде румънския хегемон в последните 5г. Клуж. За съжаление отново непосилна задача пред момчетата на Емо Велев да излезнат победители в този мач, но да се надяваме, че поне срещу такива силни съперници ще можем по добре да се подготвим за мачовете ни в Европа.
Това е Клуж, Успехи:
Шампиони на Румъния (3): 2008, 2010, 2012
Купа на Румъния (3): 2008, 2009, 2010
Суперкупа на Румъния (2): 2009 , 2010
МАЧЪТ ЩЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО В LIVESPORT.BG! :idea:
Прогнози и мнения: 1:1 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Върни се в “Локо Пловдив”