PFK_Levski написа:
Каквото и да ми говориш ядохте бой от албанци , грузинци и следва продължение ........
Тебе какво те интересува това ? И вие ядохте бой от нас.Гледай си там "отбора на народа",нали биете в контролите...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFK_Levski написа:
Каквото и да ми говориш ядохте бой от албанци , грузинци и следва продължение ........
PFK_Levski написа:Arto написа:green&white написа:Много сте зле пичове някави аматьорски отбори ви бият.
Кое е аматьорски отбор, бе шматко зелена? Позволи ми да те образовам малко:
Зестафони са създадени през 2004 година. Били са 2 пъти шампион на Грузия, 1 път печелят купата на Грузия и 1 път суперкупата. От 2007 насам нямат година без да играят в Европа, било то ЛЕ или ШЛ.
Модератор ЛокоПД написа:PFK_Levski написа:
Тебе какво те интересува това ? И вие ядохте бой от нас.Гледай си там "отбора на народа",нали биете в контролите...
PFK_Levski написа:Arto написа:green&white написа:Много сте зле пичове някави аматьорски отбори ви бият.
Кое е аматьорски отбор, бе шматко зелена? Позволи ми да те образовам малко:
Зестафони са създадени през 2004 година. Били са 2 пъти шампион на Грузия, 1 път печелят купата на Грузия и 1 път суперкупата. От 2007 насам нямат година без да играят в Европа, било то ЛЕ или ШЛ.
Модератор ЛокоПД написа:PFK_Levski написа:
ivo77 написа:green&white написа:Много сте зле пичове някави аматьорски отбори ви бият.
Това е шампиона на Грузия..
vlado161 написа:
нали в Пловдив всички паднахте този сезон ? гледайте си вашите отбори и не се занимаваите с нас
blue avalanche написа:vlado161 написа:
нали в Пловдив всички паднахте този сезон ? гледайте си вашите отбори и не се занимаваите с нас
Чак,пък всички...Всъщност си прав."Онова" 0-3 си беше полягване,нали?
blue avalanche написа:vlado161 написа:
Чак,пък всички...Всъщност си прав."Онова" 0-3 си беше полягване,нали?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта