Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]
Вместо да извади Сърмов, който е най-голямата дупка в състава, той вади един от най-добрите ни играчи - изиграл един слаб мач и го вадят от състава - а Жоро Христов като е изиграл 101 слаби мача защо стои титуляр?
И аз немога да си обясня защо постоянно се разчита на Сърмов.Много по добре би било да се налага Балтанов.Иначе за Дарко и аз съм шокиран.
- gentlemanxxx
- Контакти:
Какви ги дрънкате?Христов е много класен,но публиката не застана зад него,та колко се плю и по Гонзо като се върна..Голяма част от феновете само правят играчите ни нервни,и под нарежение-това е проблема на Христов и на Н.Димитров,просто психиката им се срина..Не обичам да сравнявам ама на мача Уест Хем - Тотнъм,когато Карълтън Коул сбърка за чвия гол на Тотнъм публиката след това аплодираше всяко негово докосване,а тук се освиркваме се едно сме на полето с овцете,така не става...
-
- Контакти:
Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.
dunedanetz написа:Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.

- Делибаш
- Контакти:
dunedanetz написа:Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.
Класен е?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
хмм...Състав с 3ма нападатели - е никой не позна,а толкова състави изброихте днес
Дано да е правилния състав и ест...успех на Левски
Ще е нужен шанс , понеже и 2та отбора са класни

Дано да е правилния състав и ест...успех на Левски

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Айде сините! Покажете защо сте в Левски. Успех им пожелавам. 1:3 идеално 

-
- Контакти:
vasilev2 написа:![]()
![]()
Ще ми припомниш ли кой вкара решаващите голове срещу ЦСКА и Баку?
Пич, 2 гола не могат да оправдаят месеците слаба игра..... Но явно за теб е достатъчно да бием чорбата, пък в европата всеки да ни пердаши....
zoro333 написа:какво ще играете
Със сигурност ще играем в ЛЕ, а вие трябва да се класирате за там