Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dunedanetz
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 17:46

Вместо да извади Сърмов, който е най-голямата дупка в състава, той вади един от най-добрите ни играчи - изиграл един слаб мач и го вадят от състава - а Жоро Христов като е изиграл 101 слаби мача защо стои титуляр?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 авг 2009 17:50

И аз немога да си обясня защо постоянно се разчита на Сърмов.Много по добре би било да се налага Балтанов.Иначе за Дарко и аз съм шокиран.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 25 авг 2009 17:53

Какви ги дрънкате?Христов е много класен,но публиката не застана зад него,та колко се плю и по Гонзо като се върна..Голяма част от феновете само правят играчите ни нервни,и под нарежение-това е проблема на Христов и на Н.Димитров,просто психиката им се срина..Не обичам да сравнявам ама на мача Уест Хем - Тотнъм,когато Карълтън Коул сбърка за чвия гол на Тотнъм публиката след това аплодираше всяко негово докосване,а тук се освиркваме се едно сме на полето с овцете,така не става...

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 18:00

Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Мнениеот vasilev2 » 25 авг 2009 18:29

dunedanetz написа:Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.

:arrow: :arrow: :arrow: Ще ми припомниш ли кой вкара решаващите голове срещу ЦСКА и Баку? :?:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 25 авг 2009 18:30

dunedanetz написа:Глей ся - ще ми обясниш ли как може да си класен, а да не си направил нищо повече от 1 сезон.... Колко мача ще му се дава шанс? 50? 100? До пенсия? Публиката му даваше шанс в началото, първите 10, 15, 20 мача.... е накъде повече? Едно единоборство не може да спечели, няма силен удър, не може да стреля от далечно разстояние, изпуска сигурни голове на празна врата.... Талант казваш? Класен казваш? Съжалявам, но аз не мога да видя тези качества в него. Имаше достатъчно време да го докаже - не успя.

Класен е?!... :( Изкласи 1-ви клас в "Марица", 2-ри в "Ботев", в 3-ти го взехме в "Левски" и вместо да заляга в 4-ти някой "специалист" реши, че е готов абитуриент?! :evil: Да ама не! Наготово става само в милата ни мамковина и затова сме на това дередже! Ще гледаме по телевизията ШЛ и ще подсмърчаме, че можеше и ние да сме там!... :mrgreen: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 авг 2009 19:04

хмм...Състав с 3ма нападатели - е никой не позна,а толкова състави изброихте днес ;)
Дано да е правилния състав и ест...успех на Левски :) Ще е нужен шанс , понеже и 2та отбора са класни :!: :!: :!:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 19:15

Айде сините! Покажете защо сте в Левски. Успех им пожелавам. 1:3 идеално 8-)
Изображение

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 19:18

vasilev2 написа: :arrow: :arrow: :arrow: Ще ми припомниш ли кой вкара решаващите голове срещу ЦСКА и Баку? :?:

Пич, 2 гола не могат да оправдаят месеците слаба игра..... Но явно за теб е достатъчно да бием чорбата, пък в европата всеки да ни пердаши....

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 авг 2009 19:21

zoro333 написа:какво ще играете :lol:

Със сигурност ще играем в ЛЕ, а вие трябва да се класирате за там

Върни се в “Архив”