Madridist написа:Laetitia написа:Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"...![]()
![]()
[offtopic]Пробвай да напишеш малкото име на Гранеро от Реал Мадрид
[/offtopic]
[offtopic]И това е мръсна дума, да го еба.

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:Laetitia написа:Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"...![]()
![]()
[offtopic]Пробвай да напишеш малкото име на Гранеро от Реал Мадрид
[/offtopic]
Хмм, обожавам "Шуми Марица", но никога не съм го намирала за подходящ химн.acmilan написа:Между другото, като споменахте химна, дори Супер Марио винаги го пееВинаги съм се впечатлявал от италианското изпълнение на Fratelli d` Italia, най - хубавият химн след сегашния и след истинския наш
Също песента на германците, God save the Queen, La Marseillaise, макар че не съм особен фен на французиците и френския език след 5 години на усиленото му изучаване
![]()
, са прекрасни национални химни. Бразилският и испанският, макар, че няма текст, също са впечатляващи.
venom написа:Европейски шампион ще бъде Италия, а новият треньор на Испания се казва Хосеп Гуардиола.
Laetitia написа:Хмм, обожавам "Шуми Марица", но никога не съм го намирала за подходящ химн.acmilan написа:Между другото, като споменахте химна, дори Супер Марио винаги го пееВинаги съм се впечатлявал от италианското изпълнение на Fratelli d` Italia, най - хубавият химн след сегашния и след истинския наш
Също песента на германците, God save the Queen, La Marseillaise, макар че не съм особен фен на французиците и френския език след 5 години на усиленото му изучаване
![]()
, са прекрасни национални химни. Бразилският и испанският, макар, че няма текст, също са впечатляващи.
За френския език не мога да се съглася - прекрасен е.
Впрочем, началните думи на италианския химн са: "Братя италианци, Италия се събужда".
Дано се отнася и за мача довечера това.
Италианският език ми е голяма слабост. La lingua più bella del mondo! Като цяло обожавам романските езици, знам два, разбирам трети, след време съм решила, че ще науча и френски.acmilan написа:А на френския език никога не съм бил фен, не го и учих с удоволствие в гимназията, фен съм на италианския и скоро мисля да започвам изучаването муКолкото до довечера - Италия отдавна се събуди, днес просто трябва да вземе своето
По последни информации Абате е готов да започне, Киелини ще е отляво, а Балдзарети сяда на пейката, всичко друго е традиционно. Forza
Madridist написа:Без име написа:Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците.
Уникално. Иначе поне за мен, едно от най-емблематичните и запомнящи се изпълнения на химн беше на "Марсилезата" на ръгби двубоя Франция-Нова Зеландия [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBunJcr1DP8[/youtube][/offtopic] Наистина много емоционално изпълнение както от публиката, така и от състезателите
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост