Да си ходи ли Никола Спасов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Да си ходи ли Никола Спасов?

Мнениеот Sole » 25 авг 2009 16:01

Въпреки,че даде много за Ч.Море и постигна най-големия успех с моряците за последните 50 години,се вижда,че след мача ПСВ-Ч.Море отборът върви стремглаво надолу. А,причините за този спад са не само в играчите,но най-вече в треньора:
1.От 3 мача- 2 загуби срещу по-слаби съперници.
2.Неумението да се бележат голове.
3.Неумението да се надделява над съперника с човек повече.
4.Караници и търкания в отбора.
5.Някой футболисти нямат желание да играят за Ч.Море,а други просто потичват по терена за здраве и за да си вземат заплатата!
6.Неправилно тактически изиграни мачове срещу отбори,които се защитават с 11 човека /това се отнася и за 2-то полувреме на мача срещу ПСВ в Бургас/
7.Млади таланти от школата седят на скамейката за сметка на други,които имат въздух за 1 полувреме и желание за игра отминало преди много време.
8.Предсезонна подготовка и тръгване в Лига Европа само с 1 контрола.
9.Слаба физическа подготовка-в резултат поредица контузии.
10. и т.н. :roll:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Да си ходи ли Никола Спасов?

Мнениеот Lord VOODOO » 25 авг 2009 16:05

НЕ!!! Стига глупости! Отбора направи слаб старт на първенството и веднага Мастиката да си ходи! Толкова бързо ли забравихте бронзовите медали от миналият сезон? Забравихте ли мъжката игра на отбора срещу ПСВ и Щутгарт???
ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ШАНС НА МАСТИКАТА И ОТБОРА И ДА ГИ ПОДКРЕПИМ, А НЕ ДА ГИ ПЛЮЕМ! Всеки отбор може да изпадне в криза, но от нас феновете зависи да застанем до момчетата и отбора и да им помогнем тази кризата по-бързо да отмине!!!

Почнем ли след третият кръг да викаме "оставка" значи не сме истински фенове, а семкаджии!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 авг 2009 16:11

Не забравяйте и малшанса с толкова много контузени футболисти и то все основни - Алекс, Данчо Юруков, Лазаров, Жоро Илиев, Адемар. И въпреки това вчера надиграхме Локото, което показва че отбора вече има изграден стил и не зависи от отделни играчи. Продължавам да твърдя, че на този отбор му трябва минимум още един класен голаджия, за да почне да бие наред в първенството. Иначе доверието Кольо Спасов от мен го има. ;)
Последна промяна от Ticha на 25 авг 2009 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 25 авг 2009 16:11

:o :o :o ебах ти тъпата тема :shock: да идва Стойчо Младенов или Вили Овчата :o :o :o верно има страшни олигофрени в тоя форум

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 25 авг 2009 16:12

Lord VOODOO написа:НЕ!!! Стига глупости! Отбора направи слаб старт на първенството и веднага Мастиката да си ходи! Толкова бързо ли забравихте бронзовите медали от миналият сезон? Забравихте ли мъжката игра на отбора срещу ПСВ и Щутгарт???
ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ШАНС НА МАСТИКАТА И ОТБОРА И ДА ГИ ПОДКРЕПИМ, А НЕ ДА ГИ ПЛЮЕМ! Всеки отбор може да изпадне в криза, но от нас феновете зависи да застанем до момчетата и отбора и да им помогнем тази кризата по-бързо да отмине!!!

Почнем ли след третият кръг да викаме "оставка" значи не сме истински фенове, а семкаджии!!!

Съгласен съм с теб.
ИзображениеИзображениеИзображение

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 25 авг 2009 16:12

Наистина изумявате ме ...
Ебахти дебилите, майна :lol:
2-3 загуби и веднага отбора за нищо не става, и се правят разни трагедии!
И аз не съм от най-големите симпатизанти на Сър Спасов, но какво можем да направим?! А още повече кой ще дойде за момента, хмм?
Постарайте се да дадете каквото можете, не за отбора, колкото за името ЧЕРНО МОРЕ!
Някой изведнъж станаха много претенциозни, не помните ли преди няколко сезона какви ни бяха целите, и какви мачове правихме? Ами сетете се за какво става на дума и ще видите, че моментното ни положение е цвете за мирисане ;)
Със здраве и САМО ЧЕРНО МОРЕ
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 авг 2009 16:15

Абе вие сте болни бе,особено тези които стоят под козирката,не искам да обиждам никого ама не може като бием да му скандирате името,а като паднем един път да викате "оставка".
Колкото до Кольо не го смятам за добър треньор,но след като е показал резултати предишния сезон,най-малко трябва да се сменя заради 1-2 загуби като гост.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 авг 2009 16:29

Не,разбира се.Почваме да бием наред вече убеден съм ще се стегнем.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 25 авг 2009 16:34

ДА остане! Колективът е сработен, логично е да има и сривове, все пак отборът не играе слабо, просто му липсва късмет - първенството е в началото и има още 27 срещи... още повече, че миналия сезон въпросителните започнаха да падат чак 7-8 кръга преди края!
Един нов треньор би довел до катаклизми в отбора, освен това Спасов вече 2 години е начело и се вижда, че когато се остави треньор на спокойствие нещата постепенно дават резултат! Мисля, че това се отнася и до всички отбори - потенциалът се разкрива поне след сезон и половина и то при комплетован отбор!
Който и да дойде, също при подобен срив ще бъде сочен за гонене!
Затова - твърдо подкрепа за бай Кольо Мастиката :)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 авг 2009 16:41

НЕ! Моят отговор.
Всъщност, защо не пусна и една анкета към темата?
Първо за себе си мога да кажа, че бях един от отявлените му противници наремето, когато още не беше треньор. Сега положението е съвсем друго.
Резултатите се дължат на индивидуални грешки!
Това, което видях срещу Черноморец и Локото е, че отбора мачка. Което означава, че отбора като цяло играе. Какво да направи Кольо, да влезе да играе с глава вместо Каката, или да направи шпагата на Бачев?
В хората е причината човек, дай да не търсим под вола теле. Виж мача с Локото: Бачката - минават го като малка гара, ялов шпагат за дузпата. Каката: изтърва най-чистия гол, който съм виждал, само Бижутера може да го надмине в подобна ситуация. Маркес: Почти не направи точен пас, този мач беше много зле. Борносузов: от време на време бадеми, изобщо не прави това, което се иска от него. Бай Миле: От време на време избухва с идея, но като цяло бавен, все си ги повежда дълги, взимат му я от краката. Канибалито: По-често стабилен, но винаги може да се разчита на него за фаталната грешка (не само срещу ПСВ, а и срещу Черноморец втория гол). Кривия: беше то времето, когато му се дивях, сега всичките му шест финта ги знам наизуст и малко ми дотегна вече от тия дълги извеждащи топки, които все по-рядко минават. Дани: тук таме, някой свестен мач да изкара, обикновено се губи тотално, обикновено подава неточно. Миро: хъс, който бих искал да виждам у всеки един моряк, самотник най-отпред, обикновено се бори с по двама, каквото може прави. Евала. Юрука: загубихме го за дълго. Мишо Лазаров: табуретка. Като го надушат какъв е и ни пробиват само от там. Домакинката: трагедия. За Жоро лоша дума не мога да кажа, но две, три момчета не правят отбор.Е, какво да стори Кольо, с оглед хората, скоито разполага. Искаше човека да му вземат още един нападател - стабилен, да мачка - Цу. Единствения ми упрек към Кольо е, заради Тошко Колев. Дайте да го оставим на мира, той е треньор, не маг.
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 25 авг 2009 17:49, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”