Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 авг 2009 16:41
НЕ! Моят отговор.
Всъщност, защо не пусна и една анкета към темата?
Първо за себе си мога да кажа, че бях един от отявлените му противници наремето, когато още не беше треньор. Сега положението е съвсем друго.
Резултатите се дължат на индивидуални грешки!
Това, което видях срещу Черноморец и Локото е, че отбора мачка. Което означава, че отбора като цяло играе. Какво да направи Кольо, да влезе да играе с глава вместо Каката, или да направи шпагата на Бачев?
В хората е причината човек, дай да не търсим под вола теле. Виж мача с Локото: Бачката - минават го като малка гара, ялов шпагат за дузпата. Каката: изтърва най-чистия гол, който съм виждал, само Бижутера може да го надмине в подобна ситуация. Маркес: Почти не направи точен пас, този мач беше много зле. Борносузов: от време на време бадеми, изобщо не прави това, което се иска от него. Бай Миле: От време на време избухва с идея, но като цяло бавен, все си ги повежда дълги, взимат му я от краката. Канибалито: По-често стабилен, но винаги може да се разчита на него за фаталната грешка (не само срещу ПСВ, а и срещу Черноморец втория гол). Кривия: беше то времето, когато му се дивях, сега всичките му шест финта ги знам наизуст и малко ми дотегна вече от тия дълги извеждащи топки, които все по-рядко минават. Дани: тук таме, някой свестен мач да изкара, обикновено се губи тотално, обикновено подава неточно. Миро: хъс, който бих искал да виждам у всеки един моряк, самотник най-отпред, обикновено се бори с по двама, каквото може прави. Евала. Юрука: загубихме го за дълго. Мишо Лазаров: табуретка. Като го надушат какъв е и ни пробиват само от там. Домакинката: трагедия. За Жоро лоша дума не мога да кажа, но две, три момчета не правят отбор.Е, какво да стори Кольо, с оглед хората, скоито разполага. Искаше човека да му вземат още един нападател - стабилен, да мачка - Цу. Единствения ми упрек към Кольо е, заради Тошко Колев. Дайте да го оставим на мира, той е треньор, не маг.
Последна промяна от
ЧерноМореВарна на 25 авг 2009 17:49, променено общо 1 път.