Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот subzero » 28 юни 2012 07:29

tsonpen написа:
subzero написа:Като сте почнали да ги събирате се сещам и за други свободни агенти.... Зума,Гонзо,Бончо Генчев,Петър Александров,Пената... ;)

Е, не става въпрос да ги колекционираме в някоя витрина :mrgreen: Пък и още мърдат, ще е неуместно да ги препарираме.

:mrgreen: :mrgreen: Свежо !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 09:20

Моци май е доста сигурно попълнение:
"Това беше малко внезапно новина. Разбрах преди два дни. Снощи говорих с г-н президента Бадеа, клубове са се съгласили, аз се надявам, че утре ще се разбера за договора", каза Козмин пред Dolce Спорт.
"Знам, че новият ми отбор ще играе в квалификациите за Шампионската лига и е новосформиран екип от малък град, но с ценни играчи. Усетих това от първа ръка в тренировъчния лагер в Анталия. Надявам се да допринеса за успеха с добрата си игра", заяви играчът на 27 години.

http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal ... ist-13734/
Текстът е малко фриволен с Гугъл преводач. Финалното изречение може и да не е точно. Аз си признавам, но в новинарските сайтове го правят ежедневно и си траят ;)
Отдолу в коментарите май с радост го пускат да идва в България ;) Дано се стегне при нас!

Още едно интервю с него:
Козмин Моти ще играе за Лудогорец в следващите три години и казва, че той избра България, защото шампионът има шанс да играе в Шампионската лига

- Козмин, крачка назад ли е трансфер в България?
- Не, защото Лудогорец е шампион, обор, която инвестира в изключително ценни играчи, за да успее. Това е първото предложение и аз приех по две причини: защото ми хареса финансово и професионално и защото ще се играе в Шампионска лига. Плюс това, до Разград, където играем домакинските мачове, са около 120 км, така че е близо до дома.

- Ще бъде малко трудно на Лудогорец в квалификациите, защото ще се срещне силен противник ...
- Да, знам, но дори ако шансовете са малки, тях ги има. Играх срещу Лудогорец в приятелски мач и съм впечатлен. Заедно можем да играем в Шампионска лига.

- Взе ли предвид възможността да продължиш с Динамо ?
- Аз бях в последната година от договора, и е по-малко вероятно да играя. Аз не искам да мисля какво би се случило, ако бях останал, аз се радвам, че клубовете са се разбрали и ме оставиха да отида.

- Има ли разлика в заплата между Динамо и Лудогорец?
- Има значителна разлика, може да се каже. На 27 трябва да помисля за бъдещето си. Искам да си довърша договора с Лудогорец, и ако Динамо се нужде от мен, ще дойда с удоволствие.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/a-dispa ... 42288.html
Последна промяна от tsonpen на 28 юни 2012 09:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 28 юни 2012 09:33

Май така ще излезе и на сайта на sportni.bg излезе такава новина.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 12:41

И така, след трансфера на Мотси / Моци селекцията почти приключи. Остана да дойде само централен нападател. Как според вас ще изглежда "Лудогорец" през новия сезон и как искате да го виждате? Ето моето предположение и желание:

Най-вероятен състав

---------------------------Гъргоров / Новия нападател------------------
------Гуела--------------------Марселиньо----------------Стоянов-------
-------------------------Генчев--------------Дяков--------------------------
--- Кейсара-------------Мотси---------------Барт--------------Шоко------
----------------------------------Голубович----------------------------------

Тези, които аз искам да виждам

-------------------------------Гъргоров / Новия----------------------------
------Александров*--------------Марселиньо-----------Стоянов----------
-------------------------Генчев--------------Дяков--------------------------
--- Кейсара-------------Мотси---------------Барт*------------Шоко*------
------------------------------------Чворович----------------------------------

В отбора, които искам да виждам аз има няколко уговорки:
- В много от мачовете за мен Гулдан бе по-стабилен и уравновесен от Барт и сякаш в момента бих предпочел да виждам словенеца. Той обаче играе с ляв крак, също като Мотси и за съжаление според мен ще седне на скамейката. Бих го сложил на мястото на Барт, но там с ляв крак трудно се играе, така че французинът би се справил по-добре.

- Шоко. Отдясно на защитата има много варианти. Да не забравяме, че Кейсара може да играе и като десен бек, но да примем, че ще го виждаме отляво. Шоко за мен е удачен избор, ако си е взел поука от някой от глупавите грешки, които направи миналия сезон. Подходящ е също срещу отбори, които се бранят, защото ни дава по-голяма острота на фланга. В мачове като тези с "Динамо" обаже си мисля, че Минев ще е по-добър избор, заради опита си и по-добрата игра в защита. Не изключвам да виждаме по-често и Витиня.

- Александров. По принцип бих искал да го виждам на десния фланг с неговите пробиви, но с играта, която показва Стоянов едва ли това ще стане. Затова според мен ще бъде добре да започва като ляво крило, а по време на мача да си сменят местата със Стоянов. Не знам защо това не се прави до сега, защото при ротация, ще имат възможност да пробиват към центъра и да опитват повече директни изстрели. Освен това ще объркват по-неопитна защита. Тук много вероятно е да видим и Гуела, но за сега той е загадка. Вероятно е да мине и време докато го видим титуляр.

- В атака, не се знае дали ще имаме нов футболист, но най-вероятно ще е така. Предполагам, че няма да е кой да е, така че ще ми се иска да видя как ще се справя той, а Гъргоров да бъде жокер, както за смяна на Марселиньо, така и на нападателя.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 юни 2012 13:16

За мен Гулдан си е класа. Времето ще покаже как ще изглежда отбора... И все пак ми се струва, че тази година няма да разчитаме на един и същи състав всеки мач, което според мен е и най-правилното.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 13:26

Viv.Brooke написа:За мен Гулдан си е класа. Времето ще покаже как ще изглежда отбора... И все пак ми се струва, че тази година няма да разчитаме на един и същи състав всеки мач, което според мен е и най-правилното.

И аз много се надявам на това. Миналата година чак стана дразнещо срещу "ЦСКА" и "Светкавица" да се хвърляме с еднакви сили. Нека всички момчета да паолучат шанс, а титулярите да почиват повече. Видя се, че в края на сезона бяха грохнали.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 14:05

Никъде не стана дума за Тунчев в тези състави.
Не ми се иска, а и не вярвам Гулдан да седне на пейката. Освен всичко друго което прави, той получава и много малко картони.
Наистина, забележително е, че ще има не само конкуренция, а и различни варианти на състава. Това може и да е подготовка за продаване на някои футболисти след половин или цял сезон. Така ще има възможност да има приемственост и да няма сътресения. Предпологам, че съставът ще зависи много от представянето на футболистите, може би и от съперника.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 14:20

Спряганият за ново попълнение на Лудогорец – Козмин Моци премина медицински прегледи в комплекса "Царско село" и се очаква всеки момент да подпише договор с шампиона на България. Бранителят се подложи на тестове рано сутринта и бе придружаван от главния скаут на разградчани Методи Томанов. По всяка вероятност румънският национал ще замине за Австрия, където в момента се подготвя тимът на Ивайло Петев. Трансферната сума за състезателя е 100 хиляди евро.

http://football.sportal.bg/news.php?news=372378

Изображение
снимка: http://www.livenews.bg/Samo-v-Livesport ... ts-(SNIMKI)-33511

Още един финансово изгоден трансфер. Малка трансферна сума, но по-добра заплата - съответно футболистът дори ще е с повече стимул. Чак сега си давам сметка, че със своите 120 км. отдалеченост от Букурещ, Разград е добра алтернатива са някои футболисти от румънската столица. А и не само за тях. От Лудогорец явно рано са се сетили за това, още през есента се игра контрола с Динамо Букурещ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 14:44

Интересна информация (ако е това). Никъде няма и намек за това момче.

Върни се в “Лудогорец”