Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 12:41
И така, след трансфера на Мотси / Моци селекцията почти приключи. Остана да дойде само централен нападател. Как според вас ще изглежда "Лудогорец" през новия сезон и как искате да го виждате? Ето моето предположение и желание:
Най-вероятен състав
---------------------------Гъргоров / Новия нападател------------------
------Гуела--------------------Марселиньо----------------Стоянов-------
-------------------------Генчев--------------Дяков--------------------------
--- Кейсара-------------Мотси---------------Барт--------------Шоко------
----------------------------------Голубович----------------------------------
Тези, които аз искам да виждам
-------------------------------Гъргоров / Новия----------------------------
------Александров*--------------Марселиньо-----------Стоянов----------
-------------------------Генчев--------------Дяков--------------------------
--- Кейсара-------------Мотси---------------Барт*------------Шоко*------
------------------------------------Чворович----------------------------------
В отбора, които искам да виждам аз има няколко уговорки:
- В много от мачовете за мен Гулдан бе по-стабилен и уравновесен от Барт и сякаш в момента бих предпочел да виждам словенеца. Той обаче играе с ляв крак, също като Мотси и за съжаление според мен ще седне на скамейката. Бих го сложил на мястото на Барт, но там с ляв крак трудно се играе, така че французинът би се справил по-добре.
- Шоко. Отдясно на защитата има много варианти. Да не забравяме, че Кейсара може да играе и като десен бек, но да примем, че ще го виждаме отляво. Шоко за мен е удачен избор, ако си е взел поука от някой от глупавите грешки, които направи миналия сезон. Подходящ е също срещу отбори, които се бранят, защото ни дава по-голяма острота на фланга. В мачове като тези с "Динамо" обаже си мисля, че Минев ще е по-добър избор, заради опита си и по-добрата игра в защита. Не изключвам да виждаме по-често и Витиня.
- Александров. По принцип бих искал да го виждам на десния фланг с неговите пробиви, но с играта, която показва Стоянов едва ли това ще стане. Затова според мен ще бъде добре да започва като ляво крило, а по време на мача да си сменят местата със Стоянов. Не знам защо това не се прави до сега, защото при ротация, ще имат възможност да пробиват към центъра и да опитват повече директни изстрели. Освен това ще объркват по-неопитна защита. Тук много вероятно е да видим и Гуела, но за сега той е загадка. Вероятно е да мине и време докато го видим титуляр.
- В атака, не се знае дали ще имаме нов футболист, но най-вероятно ще е така. Предполагам, че няма да е кой да е, така че ще ми се иска да видя как ще се справя той, а Гъргоров да бъде жокер, както за смяна на Марселиньо, така и на нападателя.