ФК "Шумен" с италиански спонсори

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: ФК "Шумен" с италиански спонсори

Мнениеот publicimage » 26 юни 2012 17:28

Muscarin написа:Видяхме ги тия спонсори....нищо добро не ви чака!

Е той е от Левски и Байерн, к'во го вее него ?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 юни 2012 17:30

Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 26 юни 2012 17:30

[offtopic]
Neron написа:Kamenitza смешен си не виждам какво са спечелилили последните години отборите които харесвам-Левски и Байерн че да ми викаш глорихънтър?Аз съм за тия отбори откакто се помня а ти си приказвай каквото поискаш все ми е едно.
Някой модератор да изтрие темата защото някои които си нямат друга работа я ******.

Що така се засегна .Чак пяна хвърляш.Истината винаги боли ,и да ,ти си от най-лошия модел глорихънтъри ,от тези които са за 3728292477 отбора и всичките 3438641643 отбора са печелили първенствата си поне 15-20 пъти, стигали са до финал или са печелили ШЛ поне няколко пъти и прочие и прочие.Ти на колко точно мача на Левски си ходил? Не ми отговаряй ,просто знам ,че ще излъжеш!!!
Сбогом глорихънтарче :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юни 2012 17:33

Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.

Кой ти се подиграва бе? Напротив! Загрижен съм! Казвам ти, че с тия мошеници, нищо добро не ви чака!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 юни 2012 17:34

Няма какво да лъжа ходил съм на 3 мача на Левски защото не живея в София нито живея близко до София.И не разбрах какъв е проблема да подкрепям Левски и Байерн?Явно и ти не можеш да обясниш ама да се намираш на приказка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 юни 2012 17:35

Muscarin написа:
Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.

Кой ти се подиграва бе? Напротив! Загрижен съм! Казвам ти, че с тия мошеници, нищо добро не ви чака!

Говоря за тези двамата които търсят с какво да се заядат.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 юни 2012 17:41

Е то Ботев като беше на същото дередже аз не съм минавал от Левски или от Байерн.
Затова те базикам, защото като кажеш ние и хората не могат да хванат кои ние визираш - Л, Б или Ш

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 юни 2012 18:05

publicimage написа:

Е то Ботев като беше на същото дередже аз не съм минавал от Левски или от Байерн.
Затова те базикам, защото като кажеш ние и хората не могат да хванат кои ние визираш - Л, Б или Ш

Много тъпа логика вкарваш , майна :lol: . Човекът си живее в Шумен , нормално е да подкрепя местния отбор . Имам един авер от Разград , който си е фен на Лудогорец и Левски . Всеки може да подкрепя колкото отбора си иска . А това колко мача на любимия отбор си гледал , въобще не може да е меродавно за това колко обичаш собствения си отбор ;) По тая логика дай да заклеймим феновете на Левски , Ботев , Цска , които са от по-малки градове и не могат да ходят всяка седмица до София или Пловдив , за да си подкрепят отбора ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 26 юни 2012 18:47

Знаем ги тези "спонсори" :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 юни 2012 18:50

bilyaletdinov написа:
publicimage написа:

Много тъпа логика вкарваш , майна :lol: . Човекът си живее в Шумен , нормално е да подкрепя местния отбор . Имам един авер от Разград , който си е фен на Лудогорец и Левски . Всеки може да подкрепя колкото отбора си иска . А това колко мача на любимия отбор си гледал , въобще не може да е меродавно за това колко обичаш собствения си отбор ;) По тая логика дай да заклеймим феновете на Левски , Ботев , Цска , които са от по-малки градове и не могат да ходят всяка седмица до София или Пловдив , за да си подкрепят отбора ...

Тъпа логика викаш :lol:
Да ве, Нероне, съжалявам... няма повече.

Върни се в “Футбол - България”