Muscarin написа:Видяхме ги тия спонсори....нищо добро не ви чака!
Е той е от Левски и Байерн, к'во го вее него ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Muscarin написа:Видяхме ги тия спонсори....нищо добро не ви чака!
Neron написа:Kamenitza смешен си не виждам какво са спечелилили последните години отборите които харесвам-Левски и Байерн че да ми викаш глорихънтър?Аз съм за тия отбори откакто се помня а ти си приказвай каквото поискаш все ми е едно.
Някой модератор да изтрие темата защото някои които си нямат друга работа я ******.
Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
Muscarin написа:Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
Кой ти се подиграва бе? Напротив! Загрижен съм! Казвам ти, че с тия мошеници, нищо добро не ви чака!
Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
publicimage написа:Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
Е то Ботев като беше на същото дередже аз не съм минавал от Левски или от Байерн.
Затова те базикам, защото като кажеш ние и хората не могат да хванат кои ние визираш - Л, Б или Ш
bilyaletdinov написа:publicimage написа:Neron написа:Ей много сте отворени ама като бяхте на същото дередже подсмърчахте като новородено наляво и надясно.Имайте уважение малко и не се подигравайте за лошото състояние на другите отбори щото не се знае какво ще ви сполети отново.
Е то Ботев като беше на същото дередже аз не съм минавал от Левски или от Байерн.
Затова те базикам, защото като кажеш ние и хората не могат да хванат кои ние визираш - Л, Б или Ш
Много тъпа логика вкарваш , майна. Човекът си живее в Шумен , нормално е да подкрепя местния отбор . Имам един авер от Разград , който си е фен на Лудогорец и Левски . Всеки може да подкрепя колкото отбора си иска . А това колко мача на любимия отбор си гледал , въобще не може да е меродавно за това колко обичаш собствения си отбор
По тая логика дай да заклеймим феновете на Левски , Ботев , Цска , които са от по-малки градове и не могат да ходят всяка седмица до София или Пловдив , за да си подкрепят отбора ...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост