Англия също имаха няколко по-опасни положения,но Буфон ги извади.
Изпълнението на дузпата на Пирло го оставям без коментар

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Форцаа Смачкаха ги
Силен Юве e равно на силна Италия
storm написа:Къде сте бе Силните мъже на Диема Фемили ? Къде е оня дебелак Б.Борисов да ми развива теории за магическия и уникален дърварски футбол ?? Всеки ден пише във вестник 7 дни спорт статии, коя от коя по смешни... Германия, Англия, Испания, Холандия ги издигна на пиедестала, а за Италия нищо... Още нещо.. които са чели преди няколко дена една негова статия за това, как националните отбори играят като клубните...ще забележи, че не каза нищо за Италия и Ювентус.. Докато за Испания/Барселона и Германия/Байерн изписа плеада от неща...
Колкото до мача, няма какво да коментирам просто... Тотално надиграване на "трите лъва" и само лиготията на Балотели и късмета на Де Роси лишиха от победа в редовното време...
При дузпите какво да кажа просто.. Това на Пирло още не мога да си го обясня как се случи... Буфон отново показа, че няма по добър от него, кой каквото иска да ми казва.. уникални спасявания...
Италия може и да не стане европейски шампион, може и да отпадне, но с тая игра показа, че е на абсолютно едно ниво с когото и да е било...
Без да се засягат някои други фенове на италиански отбори, но за пореден път се видя, че когато Юве е на върха и Скуадрата е близо до върха... И после нека да ми говорите, че Ювентус е печелил с помощ от горе...И 2006 и сега се вижда кои е печелил и как..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта